A Kiskőrösi EGYMI vezetőinek és pedagógusainak a mai napig példaértékű Radicsné Szerencsés Terézia élete, aki kereste azokat a lehetőségeket, módszereket, amelyekkel eredményesebbé, sikeresebbé tehette tanítványai fejlődését. Célja mindenkor az volt, hogy az iskolából, a keze alól kikerülő gyermekek sikeresen be tudjanak illeszkedni a társadalomba.

-Hirdetés-

Évről évre méltó módon emlékeznek rá. Az idei évben március 25-én harmadik alkalommal került megrendezésre a Szerencsés Teri Emlékverseny. Célja, hogy az integráltan nevelt sajátos nevelési igényű gyermekek tehetséggondozása megvalósuljon. A szavalóverseny témáját a „Csodálatos állatvilág” témakörében hirdették meg.

A megmérettetésre 120 gyermek jelentkezett a térségünkből, megduplázva ezzel a tavalyi év indulóit.

A rendezvényt az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulóinak műsora nyitotta meg.

A díjakat Radics Csaba adta át

Külön értékelték azokat, akik kiemelkedően teljesítettek, ezért erre az alkalomra háromtagú zsűrit hívtak meg. Elek Jánosné, a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskolája és Kollégiumának pedagógusa- a zsűri elnöke, Szálas Márta logopédus, nyugalmazott gyógypedagógus és Nagy István nyugalmazott gyógypedagógus.

A kategóriagyőzteseket óvodás kortól a középiskolás korcsoportig hirdették ki, a díjakat a Kiskőrösi Tankerület és az Ágnes Galéria biztosította. 

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (31 db kép)
MEGOSZTÁS