Két fiatal, hódmezővásárhelyi gyökerű, MTV-korszakon felnőtt formáció adott koncertet 2019. március 29-én az izsáki ZÖREY klubban. A Twentees és a korábbi programajánlókban szereplő Fák Alatt Zenekar helyett beugró Meggie szórakoztatta a közönséget.

-Hirdetés-

Először a Baranyi Ernő (ének, gitár), Bencsik Levente (basszusgitár), Prjevara Miklós (gitár) és Börzsönyi Ábel (dob) felállásban játszó Meggie alapozta meg a ’Fresh Air’ hangulatot. A pszichedelikus stoner rock stílusukat, igényes hangszeres játékkal és gördülékeny előadással hozták.

A folytatásban a Twentees tette ugyanezt, csak ők popos, fülbemászó gitárzenéjükben a magyar szövegeket egyedülálló módon ötvözve az angolszász zenei hatásokkal adták elő. A Balázs Konrád (ének, gitár), Böjti Tamás (ének, basszusgitár), Héjja Áron (dob) és a Meggie-ben is játszó Prjevara Miklós (gitár, billentyűk) alkotta csapat a végére már teljesen extázisba hozta a rajongókat (is).

Legközelebb, 2019. április 6-án (szombat) 21 órától, az Ocho Macho zenekar koncertje hoz igazi karibi hangulatot ZÖREY-be.

-Faragó Gábor-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (42 db kép)
MEGOSZTÁS