A kiskőrösi KT Bem József Általános Iskola III. korcsoportos labdarúgói nagyszerű teljesítményt nyújtottak két diákolimpiai tornán is. A fiatalok március 29-én a járási küzdelmek során a Kecel, a kiskőrösi KEVI és a Soltvadkert gárdáját maguk mögé utasítva jutottak tovább a következő fordulóba.

-Hirdetés-

Ezt követően a Bárány Mihály edző által irányított csapat április 1-jén Baján szerepelt a diákolimpia dél-területi elődöntőjében. A fiatalok jó teljesítményt nyújtva nyerték meg ezt a fordulót is, amivel kivívták, hogy április 24-én pályára léphetnek a Kiskunfélegyházán megrendezendő megyei döntőben. A megye legjobb csapatainak küzdelmét megnyerő együttes az országos döntőben szerepelhet.

A bajai eredmények: Bem-Baja 1-3, Bácsalmás-Kalocsa 2-0, Bem-Bácsalmás 6-2, Kalocsa-Baja 2-0, Bácsalmás-Baja 0-0 (büntetőkkel 2-1), Bem-Kalocsa 4-3, egy utolsó másodperces góllal megnyerve a találkozót!

A megyei döntőbe jutott kiskőrösi csapat: Hadnagy Dominik, Szlovák Milán, Csík Áron, Dörmő Ádám, Fejes Olivér, Maska Máté, Szabó István, Jáger Bence, Rácz Olivér, Vágvölgyi Gergő.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS