Negyedik alkalommal rendezte meg a Tanítók Alapítványa az Izsáki Iskoláért, és az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Szülői Munkaközössége az „Együtt a nebulókért” címmel meghirdetett jótékonysági estet. A 2019. április 6-án megtartott rendezvényen, az iskola aulájában „ki-mit-tud?”-előadással szórakoztatták a vendégeket. Az iskola tanulói a műsorban egyénileg és csoportosan mutatták meg tudásukat: táncoltak, énekeltek, prózai és dráma előadásban szerepeltek. A tudósítás képgalériája tanúsága szerint is, a gyerekek lelkes előadása kétórás örömteli kikapcsolódást eredményezett a nézőtéren helyet foglalóknak.

-Hirdetés-

Jótékonysági est lévén, a belépődíjakból, a kézműves termékek és a szülők által készített sütemények árusításával gyarapodott az iskola tanulónak támogatására szánt pénzalap.
A műsorban szereplő gyerekek mellett köszönet illeti a felkészítő pedagógusok és a közreműködést vállaló szülők munkáját is. A rendezők szándéka szerint jövő tavasszal ismét megrendezik a jótékonysági estet.

-Faragó Gábor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)
MEGOSZTÁS