A Kiskőrösi Óvodák és a KEVI Harangvirág Óvodája közös szervezésében színvonalas versmondó napot tartottak nagycsoportos gyermekek részére április 8-án Kiskőrösön a Petőfi Sándor Művelődési Központban. Vlcskóné Csatlós Erzsébet köszöntője után közel ötven gyermek, kedvenc tavaszi verseivel nyűgözte le a zsűrit.

-Hirdetés-

Természetesen a zsűri csak jelképesen értékelte a kedves szavalatokat, hiszen ezen a délelőttön mindenki nyertes volt. Bajusznácsné László Tünde, Dénes Istvánné, Domonyiné Borbényi Katalin, Turán Istvánné és Horváth János minden résztvevőt megörvendeztetett egy erősítő mondattal, ami arra ösztönzi a gyerekeket, hogy tovább tanuljanak verseket. Érkeztek olyan kicsik is, akik szlovák illetve német nyelven mondták el versüket.

Utolsó egyeztetés

A versmondónap mellett Tavasztündér és virágmanói címmel egy rajzpályázatot is hirdettek, a közel száz rajz varázsolta még csodásabbá a környezetet. A két intézmény tökéletes összhangban dolgozott együtt, rengeteget készült, hogy minden tökéletes legyen, a dekorációkat, a vendéglátást, a szervezést is mind-mind közösen vitték véghez és a végeredmény egy valóban kifogástalan versmondó napot eredményezett.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (29 db kép)
MEGOSZTÁS