ÉLETKEdv címmel április 12-én Lippai Marianna író, motivációs előadó felejthetetlen előadást tartott Kecelen, a Városi Könyvtár Művelődési Ház nagytermében. Az est szervezője a PAVA Egyesület Kecel volt.

-Hirdetés-

Csiszér Ágnes Erika, a Kecel Hírek felelős szerkesztője beszélgetett az írónővel.
Egy nem mindennapi beszélgetésben volt részük azoknak, akik fogékonyak a pozitív gondolatokra.

A közönség aktívan vett részt az est történéseiben

Marianna az élet minden területét érintő (boldogság, hála, elengedés, elfogadás, család, szerelem, szülő-gyerek kapcsolat stb.) 2 órás előadása alatt, a saját élettapasztalatai alapján szeretne az embereknek erőt és hitet adni, mondván: „az élet minden pillanatát meg kell becsülni, s azt nem érteni, hanem élni kell!” olvashattuk az ajánlásban.
Az írónő folyamatos  párbeszédet folytatott a közönséggel, tehát nyitott volt a reakcióikra.

Marianna nyitott, közvetlen természetével hamar a jelenlévők szívébe lopta magát

A mindennapokban előforduló helyzeteket, élettapasztalatokat tartalmazó szólásokkal, mondásokkal illusztrálta előadását. „Nem az az erős, aki sosem sír, hanem az, aki sír, de abba tudja hagyni. Tehát néha sajnáld magad egy kicsit, de ne tartson sokáig.

A küldetésének célja, hogy értékeljük át az életünket, tudjunk örülni a kicsi jónak is, tudjunk koncentrálni a pozitív dolgokra. Marianna az előadás kezdése előtt másfél órával már Kecelen volt. Elhozta legújabb ÉLETKEdv gondolatai című könyvét és különleges ÉLETKEdv termékeit, és lehetőség nyílt dedikálásra is.

V.E.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (24 db kép)
MEGOSZTÁS