A Bács-Kiskun Megyei U-16 ÉSZAK csoportjában szereplő Izsáki Sárfehér SE labdarúgó csapata a 2017/2018-as idényben ezüstérmes volt. Az új szezonban, a fiatal korosztályokra jellemző játékosváltozások miatt, nem sikerült ugyanott folytatni, ahol abbahagyták. A 2018/2019-es őszi idényt a negyedik helyen zárták.

-Hirdetés-

A tavaszi forduló első két mérkőzését is elvesztették, jóllehet két éllovas volt az ellenfél. Végre a harmadik meccsen, hazai pályán, 2019. április 13-án sikerült nyerniük: Izsáki Sárfehér SE – MERCEDES-KLC “B” (5-2). Az enyhén csúszós talajon, az erős akarás ellenére nem tudott kialakulni folyamatos játék. Az egymás hibájából élő két csapat közül az izsákiak használták ki jobban a helyzeteiket és győztesen hagyták el a pályát. Természetesen nagy volt az öröm és a csapat lelkületének is jót tett. A hat környező településről verbuválódott 23 fős keret tehetséges játékosokból áll, a nehézséget a közös edzések hiánya okozza.

A következő fordulóban (2019.04.19.) a jó formában lévő, a második helyezett lajosmizseiek legyőzésével a tabella első helyére ugrott, KISKUNFÉLEGYHÁZI HTK-FTSI–t fogadják. Nehéz meccs vár az izsáki U-16-os focistákra…

-Faragó Gábor-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS