Április 14-én közös programra hívta a lakosokat a Kiskőrös Városért Alapítvány, ugyanis eljött az ideje annak, hogy a Petőfi szobor mellett álló fa újra tojásdíszítést kapjon.

-Hirdetés-

Az időjárás ellenére szép számmal összegyűltek és nekiláttak a tojások felfűzésének kicsik és nagyok egyaránt. Egyesek létráról, mások különleges módszert választva aggatták fel a már leszedett vagy újonnan hozott díszeiket a fára.

A fáradhatatlan “munkások”

A gyerekek nagy örömére Szöllősiné Baranyai Kata nyuszijait simogathatták a fűben, a Kiskőrös Városért Alapítvány kuratóriumi tagjainak jóvoltából pedig piros csokitojással gazdagodtak. A felnőttek sem maradtak ki a jóból, a vidám hangulatot egy kis piknik pecsételte meg számukra.

Egy soltvadkerti házaspár, egy Németországból hazalátogató család és a téren sétálók is becsatlakoztak a programba, így ők is hozzájárultak ahhoz, hogy ékesebb legyen Kiskőrös főtere, így húsvét kezdetén.

Juhász János hozott egy fekete bárányt – és egy fehéret is, akiket két szerencsés nyertes Kálmándy Hunor és Szabóné Juhász Edit vihetett haza.

A fekete bárány boldog nyertesei

Jövőre nem ezen a helyen, és nem ilyen formában készül majd el a város tojásfája – ezt Supka Évától, az alapítvány elnökétől tudtuk meg. De egy biztos, hogy nem fog elmaradni a közös húsvétolás.

Ha lemaradtál a tegnapi tojásfa-díszítésről, de van otthon szép hímes tojásod, még te is felakaszthatod a város Tojásfájára, így húsvét közeledtével!

Kincses Szilvi

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (64 db kép)
MEGOSZTÁS