Anikó és Adrienn a TrendPadlók üzletvezetői majdnem az anyatejjel szívtak magukba mindent, amit melegburkolatokról és a szőnyegekről tudni kell. Gyakorlatilag a szüleik szőnyegboltjában cseperedtek fel Baján. Az üzlet eleinte csak egy izgalmas hely volt, ahol jókat lehetett játszani, majd a lányok nagyon korán bekapcsolódtak az üzletben zajló értékesítésbe is.

-Hirdetés-

Nem csoda, hogy fiatal életkoruk ellenére, több mint 20 év tapasztalata van mögöttük a szakmában. Vállalkozásuk, a TrendPadlók minden nehéz időt túlélve, a mai napig sikeresen szolgálja ki a legextrább igényeket is a padlóburkolás területén.

Mi lenne a legfontosabb gondolat, amivel a TrendPadlók üzletét jellemeznétek?

Az előbb említett sok éves tapasztalat egyik fő tanulsága, hogy nem lehet a gyenge minőségű, olcsó termékek tömeges eladása a célunk. Nagy gonddal válogatjuk össze kínálatunkat és a silány, de olcsó termékek helyett minőségi alapanyagokból készült, tartós felhasználásra szánt burkolóanyagokat árulunk. Nekünk többet ér a kevesebb, de elégedett vevő, mint a sok elégedetlen – mondja Anikó.

A TrendPadlók több gyártó termékeit is forgalmazzák, de ezt az alapelvet mindig szem előtt tartják, és csak olyan gyártókkal szerződnek, akik az elvárt minőséget tudják szállítani.

Ez az egy, amiből nem engedünk. De meghálálja magát ez a hozzáállás, mert szinte reklamáció mentesen zajlik nálunk az értékesítés – teszi hozzá Adrienn.

Ma már óriási a választék. Tudtok valami tanácsot adni, hogyan igazodjon ki az ember az óriási kínálatban?

Valóban nagyon körültekintően kell meghozni a döntéseinket. Ez manapság sokkal több időt vesz igénybe mint régen. Elsődleges szempont a praktikusság legyen. Szinte bármit választunk: kész szőnyeget, padlószőnyeget, laminált padlót, parkettát vagy a legújabb vinyl lapokat, fogunk találni az ízlésünknek megfelelőt bármelyik termékcsaládban.

Azt viszont nagyon át kell gondolnunk, hogy melyik helységben, milyen alapanyagú burkolat lesz a legpraktikusabb.

Nektek milyen burkolat van a lakásotokban? Ti most mit választanátok?

Én éppen most vagyok egy házvásárlás kellős közepén, úgyhogy nagyon aktuális a kérdés. Mostanában, amikor dolgozni jövök, kicsit vásárló szemmel is nézem kínálatunkat. A legtöbb helységben a legújabb technológiával gyártott vinyl alapanyagú WINEO padlóburkolatot fogom választani – mondja Adrienn.

Trendpadlól vinyl járólapjai fürdőszobában

Ez egy olyan vízálló burkolat, ami a kőburkolatokkal ellentéteben melegség érzetet ad, de mégis fürdőszobában, gyerekszobában is alkalmazható. Kellemes, rugalmas felülete van, ami elnyeli a lépések hangját, és padlófűtésre is alkalmas. Ragasztós és klikkes technológiával is készül, ezért rendkívül egyszerű az összeillesztése.
Antiallergén, antisztatikus felületének köszönhetően nagyon könnyen tisztítható.
150 színárnyalatban és mintázatban válogathatunk a famintától kezdve, a homogén magasfényű kivitelig, mindenféle stílusban kapható.

Szerintem kemény burkolatra kell mindig valami puha is, úgyhogy a vinylre biztosan kerül még valamilyen modern középszőnyeg is.

A szőnyegeket nem csak puhaságuk, kellemes érzetük miatt tesszük a szobákba, hanem mert öltözeti is a helységeket, mivel egyedi dekorációként is funkcionálnak amellett, hogy nagyon jó érzés, ha ilyen puha anyag van a talpunk alatt.

Trendpadlók puha padlószönyegei

A hálószobába természetesen süppedős, pihe puha, fényes és természetes szálú padlószőnyeg kerül. Ha ilyen padlószőnyeggel borítod a padlót a hálóban mindegy is, hogy jobb vagy bal lábbal kelsz fel, biztos jobban indul a napod!

Webshopban vásároljunk vagy az üzletben?

Az értékesítés legnagyobb részét a webshopunkon keresztül bonyolítjuk. Ezzel megszűntek a földrajzi távolságok, és az egész ország területéről érkeznek be hozzánk rendelések. Van azonban két üzletünk is, az egyik Baján, míg a másik fél évvel ezelőtt nyitott meg Kiskőrösön, ahol szívesen látjuk az érdeklődőket.

Az üzletek inkább bemutatóteremként funkcionálnak. Nincs óriási raktárkészlet, de mindenből van olyan minta, amit saját kezébe vehet a vásárló. Megtapinthatja, látja a színárnyalatokat, és a burkolatok megmunkálása közötti különbségeket is.

Mindenkinek azt javasolnám, hogy nézzen szét webáruházunkban, tájékozódjon a teljes termékpalettáról. Ez talán megkönnyíti a döntést. Ha pedig valami nyitott kérdés marad, vagy személyes tanácsadásra lenne szükség, keressen fel minket üzleteinkben.

Nem idegenkednek az emberek attól, hogy burkolóanyagokat az interneten vásároljanak?

A mai digitális technika már minden oldalról támogatja az online vásárlást. Olyan minőségű és felbontású képekkel tudjuk illusztrálni a termékeket a TrendPadlók honlapján, amilyeneket még az üzletekben sem tudunk mutatni a vásárlóknak. De nem feledkezünk meg azokról sem, akik a személyes vásárlásban hisznek.

Erre a célra szolgál Baján és most már Kiskőrösön is látogatható bemutatótermük, ahol személyesen lehet konzultálni, nézelődni. Baján Anikó, Kiskőrösön pedig Adrienn várja minden hétköznap az érdeklődőket. Ha esetleg nem sikerül nyitvatartási időben odaérni, előre egyeztetett időpontban, nyitvatartáson kívül is szívesen látnak mindenkit.

Sokszor előfordul, hogy valaki kinéz egy két burkolatot a webshopban, és bejön, hogy élőben megnézze a terméket,  vagy kikérje a véleményünket a választással kapcsolatban. 

Online vásárlási lehetőség és személyes tanácsadás egymást kiegészítve, támogatva?

Igen, pontosan. Bemutatótermeink mellett a Home Service szolgáltatásunkat is azért vezettük be, hogy azok a vásárlók is megnézhessék élőben a termékeinket, akik nem a közelben laknak, vagy egyéb okok miatt nem tudnak bejönni személyesen valamelyik bemutatóterembe, vagy esetleg fenntartásaik vannak az online vásárlással kapcsolatban.

Ez egy olyan egyedülálló szolgáltatás, amivel a melegburkolat házhoz megy még a vásárlás előtt, és segít a döntéshozatalban vagy a tervezgetésben.
Ha már leszűkítettük a lehetőségeket pár termékre, de nem tudjuk eldönteni, melyiket vásároljuk meg, a Home Service mintacsomag megrendelése esetén a honlapon kiválasztott termékcsaládokat kiszállítják a helyszínre.

A Home Service alapcsomag megrendelése esetén egy kolléga is kimegy a helyszínre, hogy felmérje a helységet, ahova a burkolóanyag kerülni fog. Ebben az esetben lehetőség van saját otthonunkban, személyesen egyeztetni egy szakemberrel, hogy az adott épületben mi lenne a legcélravezetőbb választás.

Aki pedig a bőség zavarában elveszne a rengeteg termék között, és nem tudja, hogy mit mivel kellene kombinálni, válassza a Home Service LUX csomagunkat. Ilyenkor profi lakberendezők segítenek a választásban.
A jó hír pedig, hogy a szolgáltatás díja pedig a vásárlásból jóváírható, és nem jelent többletköltséget.

Szóval a Trendpadlók egy olyan üzlet, amit érdemes felkeresnünk online vagy személyesen, ha melegburkolat iránt érdeklődünk, vagy még nem döntöttük el, hogy otthonunkban mi kerüljön a padlóra. Anikó és Adrienn szakértelmükkel és kiváló minőségű termékeikkel várnak bennünket üzleteikben vagy online webáruházukban.

-Dúcz Annamária-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (21 db kép)
MEGOSZTÁS