A Kiskőrösi NKSZSE női kézilabda csapata a megyei I. osztályú bajnokságban a 16. fordulóban hazai környezetben lépett pályára. Az együttes az április 14-én lejátszott mérkőzés alkalmával a Bácsbokodi NKSE gárdáját fogadta.

-Hirdetés-

A kiskőrösi lányok jó játékkal nyertek 36-26-ra (23-14): Simon – Torgyik 14, Márki 6, Borbényi 1, Zsubori 1, László, Kolonusz. Csere: Hell (k), Albert 2, Holczimmer 3, Kornóczi 1, László 4, Nagy D. 1, Ocskó 1, Polereczki 1, Schiszler 1, Rostás. Edző: Szabó Tamás. Már a mérkőzés elején több gólos előnyre tettek szert a kiskőrösi lányok. A hazaiak védekezésben és támadásban is felülmúlták ellenfelüket, a lerohanásból szerzett gólokkal pedig nagy gólarányúvá tették a győzelmet.
Szabó Tamás – Kiskőrösi NKSZSE edzője:
-Nagyon örülök, hogy nyertünk, de nem számítottam ilyen magabiztos győzelemre. Az ősszel Bácsbokodon 9 gólos vereséget szenvedtünk, így a lányokban dolgozott a visszavágás vágya. A mostani győzelemhez kellett a jó kapusteljesítmény és több olyan találat, amit lerohanásból szereztünk. Úgy gondolom, hogy az első 20 perc után már eldőlt a mérkőzés, amit követően bátran adhattam lehetőséget a keret minden tagjának a szereplésre. Követtünk el technikai hibákat, de ez annak tudható be, hogy több játékosunk fáradt volt, mert a heti három edzés mellett már a harmadik mérkőzésüket játszották. A csapatból ki lehet emelni Márki és Torgyik gólerős játékát, Ocskó védekezését és a kapuban Simon bravúrjait.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (41 db kép)
MEGOSZTÁS