A Kiskőrösi LC megyei I. osztályban szereplő labdarúgó csapata a 19. fordulóban bravúros döntetlent ért el az első helyen álló Kiskunfélegyháza otthonában (1-1), ami után a fiúk bizakodva várták a következő hazai mérkőzést. Az együttes számára nagyon fontos volt a győzelem megszerzése, hogy a csapat megtartsa második helyét a tabellán.
Az április 21-én lejátszott mérkőzésen a kiskőrösiek a Bácsalmás együttesét fogadták, akik ellen 2-1-re (1-0) nyertek: Ámann – Agócs (Rimár), Rácz (Horváth R.), Mokrickij, Madácsi, Amin, Simon, Hajnal, Nagy A. (Oláh), Bányai, Salami. Edző: Miskovicz Bálint.

-Hirdetés-

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, mely során a kiskőrösiek voltak mezőnyfölényben, de a kapuk nem igazán forogtak veszélyben egyik oldalon sem. A kiskőrösiek egy szép támadás végén szereztek vezetést a 43. percben Salami Eugene fejes góljával.

A szünet után az 52. percben Hajnal Gábor kapott egy remek labdát, aki a védőket lefutva került nagy helyzetbe, és higgadtan gurította a hálóba a labdát (2-0). Az 59. percben egy szögletrúgást követően, nagy védelmi hiba miatt szépítettek a bácsalmásiak (2-1). A találkozó hajrájában Nagy Attila, Amin Ádám és Oláh Lóránt óriási helyzetét is bravúrral védte a vendégek kapusa.

Az utolsó percekben a bácsalmásiak beszorították a kapuja elé a kiskőrösieket, de nagy gólszerzési lehetőséget már nem tudtak kialakítani. A hazaiak a helyzetek alapján több góllal is nyerhettek volna, így azonban a végére szoros mérkőzésen „izzadták” ki a győzelmet.
Ifjúsági eredmény:
Kiskőrösi LC-Bácsalmási PVSE 6-1 (2-0)
Gólszerző: Dulai M-2, Gémesi, Nagy Z., Patai D-2

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (41 db kép)
MEGOSZTÁS