A Kiskőrösi KSL férfi kézilabda csapata megyei rangadót játszott április 27-én hazai környezetben. Ez volt a mostani szezonban az NB II-ben szereplő kiskőrösiek utolsó hazai találkozója.
A csapat az érmes helyekért küzdő Kalocsa gárdáját látta vendégül, akiktől 31-30 (14-16) arányú vereséget szenvedtek: Csernák (k), Kű (k), Hunyadi 2, Vass 5, Szentgyörgyi J. 8, Thiesz, Harangozó 6, Vezsenyi 2, Kulcsár P., Dózsa 1, Szabó M. 3, Szentgyörgyi S., Kulcsár F., Polereczki 1, Gucsi 2, Barna. Edző: Horváth András.

-Hirdetés-

Nagyon szerette volna jó eredménnyel zárni a szezont hazai közönsége előtt a kiskőrösi csapat. Ennek megfelelően a hazaiak igen lelkesen és nagy elszántásággal küzdöttek a bajnokság egyik élcsapata ellen. A vendégek az első félidőben megszerzett 1-2 gólos előnyüket végig tudták tartani. A kiskőrösiek több alkalommal is egyenlítettek, de a végén nagyon hiányzott a hajrában kihagyott hétméteres… A szép számú közönség egy nagyiramú és színvonalas találkozót láthatott. A mérkőzés után a legjobb teljesítményt nyújtó kiskőrösi játékosnak Szentgyörgyi Józsefnek egy üveg bort adott át Harangozó Péter csapatvezető.

A találkozó után jelentette be Szentgyörgyi Sándor és Vass Péter, hogy abbahagyják az aktív játékot. A gárdára még egy mérkőzés vár, amikor a fiúk Komlón vendégszerepelnek.
Szentgyörgyi József

Szentgyörgyi József:
-Hihetetlen, hogy ilyen nagy létszámú közönség előtt tudtunk pályára lépni. Ekkora szurkolói támogatással teljesen más kézilabdázni és az ilyen közeg feldob minden játékost. A mérkőzés elejétől kezdve úgy játszottunk most, ahogy azt az edzőn Horváth András kérte tőlünk. Az első perctől kezdve nagyon motiváltak voltunk és „haraptunk”. Amennyiben a bajnokság során így játszunk, akkor szerintem legalább 5 ponttal többünk lenne most. Végig fej-fej mellett haladtak a csapatok egy 1-2 gólnál nagyobb különbség nem alakult ki. A végjátékban sajnos sorsdöntő volt, hogy kihagytam egy hétméterest. Talán, ha a büntetőt értékesítem, akkor most legalább egy döntetlent elérhettünk volna, így azonban már sokadik alkalommal kikaptunk egyetlen góllal. A végére talán védekezésben kicsit elfáradtunk, de úgy gondolom, hogy mindent megtettünk a jó szereplés érdekében. Még hátravan egy mérkőzésünk, melyen nem számítok semmi jóra. Az ősszel a Komlóval hazai pályán döntetlent játszottunk úgy, hogy az egyik találatunkat nem írták be a jegyzőkönyvbe. Úgy tudom, hogy a kézilabda szövetségben még most sem tudtak döntést hozni annak a mérkőzésnek a sorsáról. Emiatt a két klub között most nincs jó viszony és úgy érzem, hogy a Komló NB I-es csapatából is fognak majd ellenünk pályára lépni. Olyan eredményt szeretnénk ott elérni, hogy emelt fővel jöhessünk le a pályáról.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (63 db kép)
MEGOSZTÁS