Minden középiskolás diák életében elkövetkezik az áhított végzős év, és a tavaszi hónapok közeledtével már érzik, hogy középiskolai tanulmányaik hamarosan a végéhez érnek. Jön az érettségi, a ballagás, a szerenád és a bolondballagás.

-Hirdetés-

A Kiskőrösi Evangélikus Középiskolában viszont másféle hagyomány is szerepel ezen a listán. Minden évben, a ballagás előtti héten sor kerül a hagyományos tanár-diák meccsekre.

Április utolsó napján a végzős fiúk és lányok, valamint a tanárok felvették sportruházatukat, és barátságos mérkőzéseken vettek részt. A fiúk természetesen fociztak, ami nagyon eredményesen és izgalmasan zajlott, a lányok viszont a változatosság kedvéért kidobót és zsinórlabdát játszottak a tanárnőkkel. Az eseményen részt vett az egész iskola, és közösen izgultak, szurkoltak.

A sport mindig is fontos szerepet játszott a gimnázium életében, hiszen a kiskőrösi ifjúsági kézilabdacsapatok több mint felét gimnazisták teszik ki. Rengeteg a gimis sportoló, egyaránt úszásban, tollasban, fociban, kézilabdában, és teniszben is jeleskednek a tanulók, amikre nagyon büszkék vagyunk.

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (50 db kép)
MEGOSZTÁS