Az Evangélikus Ovis Olimpia április 30-án tizedik alkalommal került megrendezésre, az országos rendezvényhez a kiskőrösi Harangvirág Evangélikus Óvoda is csatlakozott.

A gyerekek cserebogárrá változtak a játék kedvéért
-Hirdetés-

Az idén a kerek évfordulót rendhagyó módon ünnepelték. A Magyarországi Evangélikus Egyház által szervezett országos rendezvény előzményeként minden óvoda kapott egy társóvodát, amit sorsolással döntöttek el, és ezzel az intézménnyel egy videó konferencia segítségével indították a napot.

A kapott ajándékok egyike

A szentendrei Evangélikus Zenei Óvoda gyermekei köszöntötték a kiskőrösieket, majd éneklés után közös imával kezdték meg az olimpiát. Az egyház által összeállított feladatokból Scrob Erzsébet választotta ki azt az öt programelemet, amit a gyerekek az óvoda udvarán forgószínpadszerűen játszottak végig.

Scrob Erzsébet

A sok örömteli perc, játékos feladatok, a program végén kapott érmek és kis ajándékok miatt mindannyian győztesnek érezhették magukat. Az egyház jóvoltából a gyerekek kifestőt kaptak, de a csoportoknak és az óvodának is kedveskedtek hasznos bibliai témájú ajándékokkal.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (46 db kép)
MEGOSZTÁS