Minden évben hagyomány országszerte, hogy a végzősök a ballagás előtti tanítási napon körbejárják az intézményeket színes, vidám jelmezekbe öltözve, buborékokat fújva, cukorkát és konfettit dobálva, így búcsúznak el jelképesen a ballagás előtt. Így történt a KEVI középiskolájában is.

Az óvodások nagyon örültek a bolondballagóknak
-Hirdetés-

A 12. A,C,D és E osztály kreatív jelmezekbe öltözve járta a várost. Nagyon különleges jelmezekkel találkoztam, informatikustól kezdve, a Super Mario-n keresztül a barlangászig. Útjukat a Harangvirág Evangélikus Óvodában kezdték, majd körbejárták a két általános iskolát, végül pedig a két középiskolában zárták a bolondballagást.

12 E osztályos bolondballagók

Az esemény alatt volt alkalmam megkérdezni az osztályokat, hogy hogyan éreznek a közeledő érettségivel kapcsolatban, mennyire félnek tőle, hogy áll a továbbtanulás, vagy hogy épp mennyire fog hiányozni nekik a KEVI.

Nagyon élvezték az itt eltöltött éveket, legjobban az osztálytársak és a közösség fog hiányozni nekik, ami már a négy/hat év alatt második családdá avanzsálódott; valamint az osztályfőnökeik, akikre második szüleikként tekintettek. Legszebb emlékként mind a négy osztálytól a közös kirándulásokat és élményeket kaptam válaszként.

Sok sikert kívánunk nekik a közeledő érettségihez, valamint terveik sikeres megvalósításához!

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS