Május 10-én péntek este 19 órakor ismét megrendezésre került immáron a 22. darts ligaverseny, Kiskőrösön a Szarvas Fogadó nagytermében.

-Hirdetés-

Ezúttal 24 fős mezőny esett neki a küzdelmeknek, a helyi erők mellett szép számmal érkeztek játékosok Dunaújvárosból, Kiskunmajsáról és Kecskemétről is. A versenyzők négy csoportban kezdtek neki a küzdelmeknek , hogy aztán a továbbjutók a 16 fős főtáblán folytassák. Már a csoportmérkőzések során számos komoly összecsapás alakult ki, „tömegben” és kiszállózásban is számos jó vagy éppen kiváló teljesítményt láthattunk ezen az estén is. A csoportkört két játékosnak is sikerült 100 százalékos teljesítménnyel zárnia, a kecskeméti Vass István és a kiskőrösi Tóth „Leó” Tamás is minden meccsét megnyerte a saját csoportjában. Sőt, mindketten csak egyetlen leget buktak a verseny ezen szakaszában. 

Az egyenes kieséses szakaszban tovább élesedett a helyzet, hiszen itt már nem sok hiba fért bele egy-egy játékba. Ezen az estén is a kecskeméti Hírös Hunok játékosai uralták a mezőnyt, Csorba Zoltán, Szitás Gábor és Ráczkövi Ákos Gellért személyében három játékosuk is eljutott a legjobb négy közé. A kiskőrösiek „becsületét” a Malom DSE versenyzője, Turán Róbert mentette meg, hiszen remek játékával ő is eljutott az elődöntőbe. Az elődöntők szintén jó és izgalmas összecsapásokat hoztak. Az egyik ágon Csorba Zoltán és Ráczkövi Ákos Gellért csapott össze (4-2) míg a másik csatát Szitás Gábor és Turán Róbert (4-2) vívta. A döntő már éjfél után vette kezdetét, így talán nem csoda, hogy Csorba Zoli talán kicsit fáradtan próbált lépést tartani az ezúttal is magabiztos Szitás Gáborral. Bár Zolinak ezúttal nem sikerült győznie, így sincs oka csalódottságra, ezüstéremmel térhetett haza.

A végeredmény: 
1. Szitás Gábor (Hírös Hunok)
2. Csorba Zoltán (Hírös Hunok)
3. Ráczkövi Ákos Gellért (Hírös Hunok) és Turán Róbert (Malom DSE)

O.S.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS