Bakelit Fesztivál, ahol újra felpörög a lemezjátszó és megszólalnak a mindenki által kedvelt slágerek, amelyeket hol az eredeti, hol a fiatal tehetségek mutatnak be új köntösben.

-Hirdetés-

A TV2 Zenebutik csatornáján vasárnap esténként 21 órától látható BAKELIT Fesztivál című műsor a régi Táncdal-fesztiválok világát idézi meg, ahol az örökzöld dallamokat nemcsak a legendás, több évtizede színpadon álló művészek hozzák el a műsorba, hanem feltörekvő fiatalok is. A műsor persze a legnagyobb sztárokra épít, de teret ad az örökzöld, sláger műfajba beleillő új, mai daloknak is! Az izsáki Bakelit Fesztivál tavalyi sztárvendége Koós János volt, ezúttal Poór Péter képviselte a legendás korosztályt.
Az Izsáki Táncsics Mihály Művelődési Házban, 2019. május 11-én délután megtartott, közel négyórás műsorra, Grijnovitz Anikó izsáki énekesnő közreműködésével, Farkas József menedzselésével került sor. A műsorban a kecskeméti Impulzus zenekarból Vámos Zoltán és Domján Mónika, Ferenci Jani, Leitheizer Jani, Varga Misi, valamint a Bakelit Fesztivál állandó fellépői: Radics Márk énekes-műsorvezető, Grijnovitz Anikó, Berecz János Chee és Szlabik Erik lépett fel.

Berecz János Chee, Grijnovitz Anikó, Szlabik Ernő és az énekes műsorvezető Radics Márk

A jól ismert dalokat a közönség együtt énekelte, táncolta az előadókkal. A sztárvendég Poór Péter, partnerével, Rózsa Viktóriával, az énekes régi slágereinek felelevenítése mellett, újabb dalok előadásával szórakoztatták a nézőközönséget.

Az önfeledt bulihangulat végén, a szerencsések tombolanyeremény formájában is vihettek haza szép emlékeket. Az Izsáki Televízió felvételt készített az előadásról, amely a közeljövőben, a TV2 Zenebutik, BAKELIT Fesztivál műsorában kerül adásba.

-Faragó Gábor-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (45 db kép)
MEGOSZTÁS