Május első vasárnapja – Anyák napja. Ilyenkor megállunk egy pillanatra és megköszönjük édesanyánknak, nagymamánknak a sok-sok szeretetet, törődést és gondoskodást, melyet életünk minden napján kaptunk s kapunk tőlük.

-Hirdetés-

Lázasan készülnek az egészen pici gyermekek –sokszor az apukák segítségével- és a felnőttek is, hogy köszönetet mondjanak egy rajzzal, virággal, csokoládéval vagy egy személyes ajándékkal… mert akármilyen idős is az ember, az édesanyánk mindig az édesanyánk marad.

Így történt ez május 16-án az EGYMI-ben is. Esetünkben azonban nemcsak az édesanyákat és nagymamákat köszöntöttük, hanem azokat a nevelőanyákat is, akik sajátjukként szeretik és nevelik tanulóinkat.

Az alsós diákok izgatottan készültek a nagy napra. Meghívókat, ajándékokat gyártottak a szívükhöz közel álló személyeknek. A sorban érkező vendégek a műsorkezdésig gyermekeikről kivetített zenés videót tekinthettek meg. A köszöntő elhangzása után minden osztály előadta az általa megtanult verset, melyet közös tánc és éneklés követett.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Kuti Zoltánnak és énekes csapatának, hogy az Anyácska című dal előadásában segédkezett. A virágátadást követően a tanulók az osztályokba invitálták a vendégeket, akiket szendvicsekkel, süteményekkel és az általuk készített ajándékokkal vártak.

A műsor remekül zárult, sikerült igazán bensőséges hangulatot teremteni ennek a csodás ünnepnek.

K.P.K

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (7 db kép)
MEGOSZTÁS