A soltvadkerti Egyesített Szociális Intézmény klubtagjai körében 2017-ben már több alkalommal szerveztek kerti partit, amelyek minden esetben nagy sikert arattak. A klubtagok életkorát és egészségi állapotát is figyelembe véve célszerű és kényelmes megoldás, ha a mulatságot, a finom ebédet és a kellemes zenét szép környezetben, az intézmény területén belül rendezik meg.

-Hirdetés-

Az idei év első kerti partija az anyák napja jegyében az elmúlt pénteken május 17-én délután zajlott.

dr. Lacziné Ritter Andrea intézményvezető köszöntötte az egybegyűlteket

„Célunk, hogy rendezvényeinken ne csak a klubtagjaink, hanem időnként hozzátartozóik -gyermekeik, unokáik – is részt tudjanak venni. Törekszünk minél tevékenyebb, jó kapcsolatot ápolni a hozzátartozókkal, ami különösen fontos demenciában szenvedő klubtagjaink esetében. Öröm számunkra, hogy Kiskőrös, Kecel, Harta és Akasztó tekintetében is elmondhatjuk, hogy egy-egy rendezvényen a klubtagok már régi ismerősökként köszönthetik egymást. Törekszünk a környező települések klubtagjaival ápolva a jó kapcsolatot, őket is vendégül látni.” – Tudtuk meg az Egyesített Szociális Intézmény vezetőjétől dr. Lacziné Ritter Andreától.

Szekeres Sándor keze alatt két bográcsban is sertéspörkölt forgott

A program elmaradhatatlan része a finom ebéd, amit Szekeres Sándor készített és a közös nótázás, melyhez Jaksa Antal biztosította a zenét.
Ezúton is köszönik mindkettőjüknek, hogy minden nagyobb rendezvényük esetén számíthatnak rájuk és segítik munkájukat.

A nyári időszakra még szeretnének három alkalommal is zenés partit szervezni.

 

-K.Gy.-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (40 db kép)
MEGOSZTÁS