Van valami lélekmelengető abban, amikor igazi művészettel találkozunk. A Szellőrózsa Foltvarrókör 20 éve alakult, művelői egy kreatív technika elsajátítása után hobbinak tekintik tevékenységüket, ám kiállításuk bebizonyította, hogy ez túlmutat a szabadidő kellemes eltöltésén.

-Hirdetés-

A kiskőrösi Petőfi Sándor Művelődési Központban május 17-én a tavaszt varázsolták elénk, a tökéletesen felépített megnyitó is ráhangolódást biztosított a kiállított alkotásokhoz.

Szabadi Mónika gitáron kísérte négy kis tündér Péli Hanna, Meggyesi Boglárka, Meggyesi Zsófié és Lantos Eszter énekét. Nagy Anita idézett szövegei is a tavaszt idézték.  Minden kiállított tárgy, hatást gyakorolt a nézőre, a tartalom és a forma megadta azt a katartikus élményt, amit elvárunk a művésztől.

Szerényen meghúzódva járnak közöttünk kiknek ezt a csodás élményt köszönhettük. No de kik is ők? Nagy Anita, Szarka Ágnes, dr.Balogh Ágota, Bartel Károlyné, Kiss Istvánné, Endrődiné Sámel Zsuzsanna, Agárdiné Kelemen Erzsébet, Takácsné Kiss Andrea, Stiblár Józsefné, Herczeg Miklósné és Szentgyörgyi Ibolya alkotásaikban június 8-ig gyönyörködhetünk.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS