A diákok szerint az év legjobban várt eseménye volt a KT Bem József általános Iskolában május 17-én. A minden évben megrendezésre kerülő Nyelvek éjszakáján Vágvölgyiné Jaksa Mónika köszöntötte a jó magaviseletű gyerekeket, mert ez feltétel volt a részvételhez.

-Hirdetés-

A különleges napon, hat helyszínen rendhagyó angol, német, testnevelés, történelem, biológia és kémia óra várta az összekeveredett felsős osztályokat. Nem is volt szükség fegyelmezésre, a diákok figyelme csakis pedagógusára irányult, aki igyekezett minél érdekesebbé varázsolni a rendelkezésre álló fél órát.

Kovács Gábor angol óráján Activity volt a befutó. Piszeczki Ilona egy óriás társasjátékot varázsolt az asztalra, minden egyes mező természetesen kapcsolódott Németországhoz. Budai Adrienn sorversennyel izzasztotta meg a tanulóit. Bella Tibornál Honfoglalót játszottak. Madarász Boglárka állathang felismeréssel készült.

Litauszki Pál Gáborné látványos kísérletekkel kápráztatta el a gyerekeket. Az órák után Bárány Mihály elmaradhatatlan bográcsosa volt a vacsora. A desszertjét pedig békák kíséretében mindenki az udvaron kereshette meg. Rejtély, hogyan kerül az udvarra annyi béka! A nap sok nevetéssel és egy diszkóval ért véget.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (45 db kép)
MEGOSZTÁS