Szomszédvári rangadót játszottak május 26-án a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Ezen a napon a Kiskőrösi LC csapata a Kecel FC gárdáját látta vendégül.

Kiskőrösi LC-Kecel FC 2-6 (1-2)
-Hirdetés-

Kiskőrösi LC: Ámann – Agócs (Horváth R.), Kovács J., Nagy A., Simon, Hajnal, Füleki (Oláh), Bányai, Amin, Petrovics, Salami.
Edző: Miskovicz Bálint.
Kecel FC: Eifert – Herczeg P., Brindza, Nagy G., Patai G., Kovács L., Mindszenti (Fehér), Herczeg R., Bleszák (Vata), Patai B., Bajnok.
Edző: Nagy Előd.
A szép számú közönség előtt lejátszott találkozó fordulatokban és gólokban is igen gazdag volt. A mérkőzést a kiskőrösiek kezdték jobban, nagy mezőnyfölényben voltak és a 12. percben Hajnal Gábor révén meg is szerezték a vezetést (1-0).

A gól után is a kiskőrösiek voltak fölényben, de a 30. perctől nagyot változott a játék képe. Ekkor a keceliek részéről egy gyors akció végén Kovács László talált a kapuba (1-1). A 34. percben szögletet rúgott a kiskőrösi csapat és az ebből elindított keceli támadás végén Mindszenti János már a vendégeknek szerezte meg a vezetést (1-2). A középkezdés után gyors támadást vezetett a Kiskőrös, mely végén Eifert János buktatta az ellenfelét. A szabálytalanság miatt megítélt büntetőt Salami Eugene végezhette el, de lövése a felső lécet érintve a kapu fölé szállt.

A második félidőben sorra alakította ki a helyzeteket a keceli csapat és a gyors csatáraik minden megmozdulása gólveszélyt jelentett. Az 50. percben Simon Dominik kezezése miatt a vendégek jutottak büntetőhöz, amelyet Patai Balázs értékesített (1-3). A 63. percben Nagy Attilát buktatták a keceli védők a büntetőterületen belül, ami után a tizenegyest Oláh Kálmán lőtte a kapuba (2-3).

A kitámadó kiskőrösiekkel szemben sorra alakította ki nagy helyzeteit a keceli csapat és Bajnok Noel, valamint Patai Balázs további két találatával nagy gólarányú győzelmet arattak (2-6). A mérkőzésről mindent elmond, hogy a bekapott 6 gól ellenére a mezőny legjobbja a kiskőrösiek kapusa, Ámann Márk volt… A keceleiek ilyen arányban is megérdemelten nyertek.

Ifjúsági eredmény:
Kiskőrösi LC-Kecel FC 9-2 (4-0)
Gólszerző: Patai D. 3, Györgye 2, Gémesi 3, Tóth Á., ill. Liska, Hatvani

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (45 db kép)
MEGOSZTÁS