A Kiskőrösi EGYMI Utazótanári Intézményegysége május 28-án másodszor rendezte meg játékos sportvetélkedőjét. Az intézmény kiemelten kezeli az integráltan nevelt sajátos nevelési igényű gyermekek tehetséggondozását, sikerélményhez juttatását.

-Hirdetés-

A „Hajtás Pajtás!” nevű verseny feladata nemcsak a tehetséggondozás megvalósítása volt, hanem az egészségnevelés és az integráció támogatása is. A fergeteges verseny lebonyolítását Kuti Zoltán vállalta magára. A megmérettetésre Kiskunhalas, Kecel, Kisszállás, Izsák településekről kilenc intézményből érkeztek diákok. A regisztrációkor kiosztásra kerültek a Bubee Hungary Kft. által felajánlott üdítőitalok.

A diákoknak Schaffer István, intézményvezető-helyettes a következő gondolatokkal kívánt sikeres napot: Amikor sportolunk, mindig a saját egészségünk megőrzése érdekében tesszük. Van még egy fontos dolog, a sportban vannak szabályok, ha betartjuk ezeket és sportszerűen viselkedünk, akkor nagyon sok mindent elárulunk önmagunkról. 

sdr

 

A Kiskőrösi Tankerületi Központnak köszönhetően a nap végén a résztvevők apró ajándékokkal térhettek haza. Minden csapat nyertes volt, mert mindenki jó volt valamiben.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (41 db kép)
MEGOSZTÁS