A Kiskőrösi Amatőr Kispályás Labdarúgó Bajnokság 18. fordulóját szó szerint eláztatta az eső. Már a május 27-én lejátszott mérkőzések során is az „égi áldással” dacoltak a csapatok, de a hét további napjain sem volt kegyes a labdarúgókhoz az időjárás.

-Hirdetés-

A hétfői játéknapon a forduló rangadóját játszotta egymással a Pénzügyőr és az Agroline csapata. A találkozón egy sajnálatos esemény is történt, amikor a Pénzügyőr játékosa Papp Róbert egy közeli lövéssel a labdával orrba rúgta Odrobina Tamást, az Agroline kapusát. Szerencsére súlyosabb sérülés nem történt, de a nagyerejű lövés után a hálóőr orra vérzett. A kapus egy rövidebb ápolás után tudta folytatni a játékot és csapata végül négygólos győzelmet aratott, ami gyógyír lehetett a sérülésre…
Az „A” liga mérkőzéseit május 27-én lejátszották az esős időben, amelyeken a következő eredmények születtek:
Hufbau Akker-Néró SC 3-9
New Maxx Team-Protokon 0-5
Sráczok FC-Oázis Italdiszkont 14-8
Pénzügyőr-Agroline 4-8
A héten két alkalommal is tervezték lejátszani a Pénzügyőr2-Kiskunvíz, a Protokon-Néró SC, a Békorona-Falábúak, a V.IPlast-Szupercsapat és a New Maxx-Hufbau Akker mérkőzéseket, de a több napon át tartó felhőszakadás miatt a Szabadidő Park pályái víz alá kerültek és játékra alkalmatlanná váltak. Az elmaradt mérkőzések időpontjáról a Sportigazgatóság az időjárás függvényében határoz majd. Legközelebb a tervek szerint a tavaszi sorsolásban meghatározott időpont szerint lépnek majd pályára a két ligában az együttesek, amennyiben az időjárási viszonyok majd megengedik.
19. forduló – június 3. (hétfő):
17.20 Protokon-Hufbau Akker
17.20 Agroline-New Maxx Team
18.30 Néró SC-Sráczok FC
18.30 Oázis Italdiszkont-Pénzügyőr
Június 4. (kedd):
17.20 Kiskunvíz-Békorona
18.30 Warriors-Pézügyőr2
18.30 Falábúak-V.I.Plast
Szabadnapos: Szupercsapat

Filus Tibor

MEGOSZTÁS