Kiskőrös-Kecel kézilabda rangadó a Pünkösdi Kupán


Az idei évben hetedik alkalommal rendezik meg a Pünkösdi Utánpótlás Kézilabda Tornát. A küzdelmek a lányok és a fiúk mezőnyében több korosztályban zajlanak.

-Hirdetés-

A 137 gárda részvételével megrendezett tornán az U8-as korosztálytól kezdve a serdülőkig (15-15 évesek) szerepeltek az együttesek. A kupa június 7-én kezdődött és a csoportmérkőzéseket követően a helyosztókat június 10-én játszák majd le. A mérkőzések helyszíne között szerepel Kecel, Kalocsa, Császártöltés, Kiskunhalas, Hajós, Kiskőrös és Soltvadkert. A kiskőrösi sportcsarnokban a torna másnapján már egy szomszédvári rangadóra került sor. A június 8-án 9.00 órai kezdéssel lejátszott találkozón a serdülők mezőnyében csapott össze egymással a Kecel KC és a Kiskőrösi KSK gárdája. Annyit fontos megemlíteni, hogy a kecelieknél voltak túlkoros játékosok is, így versenyen kívüli küzdelmeket vívtak.

Kecel KC-Kiskőrösi KSK 20-17 (12-12)

A Kecel KC csapata

Kecel KC: Laki Gábor (k), Farkas B. (k), Almási 3, Farkas M., Földes 9, Gibert, Kriskó, Liska 8, Rózsa, Sebestyén, Tóth Cs., Vancsik, Lehoczki, Doszpod.
Edző: Laki Gergő.

A Kiskőrösi KSK csapata

Kiskőrösi KSK: Káldi (k), Maczkó (k), Aszódi 2, Megyeri 5, Németh B. 3, Patai D. 6, Szentesi, Varga B., Viczián 1, Kiss Tóth B.
Edző: Czinkóczki Tibor

A mérkőzés nagy iramban kezdődött és a lüktető játékban az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok a góllővésben. A szünet után is nagyon kiegyenlített volt a játék, amely során kiválóan megszervezték a csapatok a védekezésüket. A találkozó második félidejében 4 percnyi játék után esett az első találat, amelyet a keceliek szereztek (13-12). Sorsdöntő volt, hogy a kiskőrösiek részéről Patai Denisz kapott egy 2 perces kiállítást, majd a pályáról való levonulásakor sportszerűtlenül viselkedett, így az újabb büntetéssel 4 percig játszottak emberhátrányban a hazaiak. Ekkor tudott elhúzni három góllal a keceli gárda (15-12), ami után már nem tudtak egyenlíteni a kiskőrösiek.

Június 8. szombat: 14.20
Kiskőrösi KSK-Tisza Volán SC
Június 9. vasárnap: 13.30
Kiskőrösi KSK-Gézengúz

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (29 db kép)
MEGOSZTÁS