A “SZÓ-LA-M” Alapfokú Művészeti Iskola idei tanéve június 11-én ért véget a tanévzáró ünnepséggel. A jeles alkalmon felléptek az iskola tehetséges növendékei, akik közül többen magasabb szinten folytatják a zenélést.

-Hirdetés-

Az évzáró műsoron felléptek az iskola néptáncos növendékei: a „Tökmagok” csoport, akik több néptáncversenyen kaptak arany minősítést és egész évben szépen szerepeltek, illetve a “Csicsergők”csoport, akik idén Bécsbe is eljutottak és ezüst minősítéseket zsebelhettek be két versenyen.

A “Tökmagok” csoport

A zenét tanuló növendékek közül Mizsei András lépett fel egy énekkel Kvacska Rebekával duóban, illetve szólóban. András 2008-ban kezdte a zeneiskolát. Oboázni tanult először, amivel kétszer is bejutott az Országos Oboaversenyig döntőjébe. 2018-ban kezdett magánénekre járni, amit jövőre a Weiner Leó Zeneművészeti Szakgimnáziumban fog folytatni.

Mizsei András és Kvacska Rebeka duója

Csanády Helga fuvolán játszott el egy darabot. Több városi, iskolai rendezvényen szerepelt és sok fuvolaversenyen ért el kimagasló eredményt, ami azt mutatja, hogy megérte a 9 zeneiskolában töltött év.

Csanády Helga

Gmoser Kata trombitán adott elő egy darabot. Kata 2012 őszén kezdte a zeneiskolát. Az évek alatt sokat fejlődött és több sikeres szereplése volt trombitaversenyeken. Ő szintén a Weiner Leó Zeneművészeti Szakgimnáziumban folytatja tanulmányait.

Gmoser Kata

A sikeres éveket lezárva több diáktól is búcsúzik a zeneiskola. A búcsúzó diákok: Kuti Luca, Podobni Péter, Dicsa András, Ádám Enikő, Boldoczki Bettina, Maska Mirella, Ottery Willis, Pelsőci József, Szabó Balázs, Szabó Dávid, Dicsa Dávid, Bárány Dániel,   Kubas Bence, Kudron Máté, Markó Balázs, Pelsőci Barnabás, Szentgyörgyi Ábel, Torgyik Roland.

Sok diák vehetett át elismerést

Azok a növendékek, akik a tanévben sikeresen teljesítettek, vagy az idei évben búcsúznak egy kis elismerést vehettek át.

Az eredmények listája IDE KATTINTVA érhető el.

Sz.Á.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (28 db kép)
MEGOSZTÁS