Mint minden évben, idén is rendhagyó Diák Önkormányzati Nappal zárták a tanévet a KEVI középiskolás diákjai. Az eseményt az iskola Diák Önkormányzati csoport főszervezője, Németh Mihály tanár úr szervezte. Június 14-én a DÖK nap fő témája a sport volt, a diákok 15 sport közül választhattak.

Kézilabdaedzés
-Hirdetés-

Reggel az osztálymeccsek döntője zajlott, melynek résztvevőit a tanév utolsó heteiben zajló osztálymérkőzések eredményei döntötték el. Legügyesebbek voltak a 9/B és 11/D osztályosok, így a döntőmérkőzésen egymás ellen versengtek labdarúgásban. A meccset a 11/D osztály nyerte meg, a nyertes kupát Horváth János tanár úr adta át. Ezek után kezdődött a 15 fajta program különböző helyszíneken.

A győztes 11.D osztály

A diákok választhattak fitness, foci és kézilabda edzés, tollaslabda, tájékozódási túra, futás, darts és judo edzés, mazsorett, néptánc, kerékpározás, testépítés, parkour, folkritmikus gimnasztika és lovaglás közül. A nagy kánikula ellenére jókedvvel és kitartással folytak a programok, oktatások, valamint a mérkőzések.

Parkour

A programok két turnusban zajlottak, 9-10 óráig, majd egy kis szünet után 10-11-ig folytatták a diákok a sportűzést, 11 órakor pedig a Kiskőrösi Petőfi Sándor Művelődési Központban vetítették le az osztályfilmeket, amelyekbe az osztályok rengeteg időt és energiát fektettek bele. A filmnek ebben az évben is adott volt a témája: “Fordult a kocka“, amit az osztályok nagyon remek, humoros ötletekkel és történetekkel valósítottak meg.

Az ünnepélyes tanévzáróra június 20-án 9:00-kor kerül sor. Minden diáknak, pedagógusnak és dolgozónak kellemes nyári szünetet kívánunk!

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (47 db kép)
MEGOSZTÁS