Ha június 28, akkor Virággal egy mosolyért nap! Idén nyáron is érdemes nyitott szemmel járni az utcákon!

-Hirdetés-

Az ország bármely szegletében járva mosolyt fakasztó és örökbefogadásra váró virágcsokrokba botolhatunk. A csokrokon egy kis kísérőkártya jelzi, hogy mely virágüzlet virágkötői állították össze az árválkodó szépséget, kinek köszönhető ez az önzetlen gesztus.

A megtalált csokrok ingyen elvihetők, és a készítők örömmel veszik, ha az új tulajdonosok visszajeleznek a virágok további sorsáról. A kísérőkártyán található címek bármelyikére elküldött fotó elismerés és méltó köszönet a virágkötő számára. A visszaérkező fotóval a mosoly körbeér, visszajut ahhoz, aki örömmel, szakértelemmel, és lelkesedéssel, készítette, hogy egy idegen embernek boldog perceket szerezzen.

Sokszor természetesnek vesszük ugyanis szeretteink gondoskodását, barátaink támogatását, és elfelejtjük megköszönni azt egy aprósággal, egy virággal, és egy mosollyal. Tegyünk ellene, hogy ez ne így legyen!

A rendhagyó kezdeményezéssel a virágkötők azt szeretnék üzenni a világnak, hogy a mosoly és a virág mindenkinek jár, általuk lesznek szebbek a mindennapok.


Nincs más dolgod, mint 2019. június 28-án kora reggeltől késő estig nyitott szemmel járni az utcákon, köztereken, és lecsapni egy magányos csokorra!

Ezután három dolgod maradt még:
Először is készíts egy képet magatokról, és a csokorról! Lássuk azt a mosolyt!
Másodszor küldd el a kis levélen található virágkötő elérhetőségére, hogy tudja, megtaláltad, és nagyon örülsz neki!
Harmadszor pedig oszd meg a mosolyodat az ismerőseiddel a VIRA facebook oldalán és akár használhatod a #virággalegymosolyért hashtag-et is!

Csatlakozz Te is a VIRÁGGAL EGY MOSOLYÉRT mozgalomhoz, HÍVD MEG BARÁTAIDAT AZ ESEMÉNYBE, értesüljenek minél többen róla és keressenek / adjanak / kapjanak minél többen virágot ezen a napon!

Részletek:
https://viraggalegymosolyert.hu/viragotegymosolyertnap/

MEGOSZTÁS