Komédia, bor és barátok – A Kétszél Színkör tagjai egy könnyű nyáresti kikapcsolódásra hívták június 21-én barátaikat, ismerőseiket, családtagjaikat és minden érdeklődőt.

-Hirdetés-

Az őszi „Tökjó” napon aratott sikeren felbuzdulva újabb meglepetéssel álltak a keceli közönség elé. A Városi Sportcsarnok szabadtéri színpadán három új vidám kabaréjelenettel és Kéri Ferenc nagysikerű Lopótök c. komédiájának ismételt előadásával hoztak jókedvet, derűt a vendégeknek.

A vicces jelenetek erejéig adóhivatallá, szexológiai magánrendeléssé, latin bárrá és természetesen présházzá változott a színpad.  A kabaréjelenetek előadói a Rideg házaspár, Kati és Gábor, valamint Árvai Andrásné és Berger Tibor volt.
A színdarabban a színjátszókör minden tagja ismét kitett magáért: Árvai Andrásné, Berger Tibor, Fenyvesi Zoltán, Fenyvesiné Palásti Edit, Molnár Miklós, Palásti Márta, Rideg Gábor. A súgó Kovács Anna volt.

Az előadást most is Matos Maja rendezte, szervezte. A lebonyolításban a Városgazdálkodási Csoport, a sportcsarnok és a Városi Könyvtár és Művelődési Ház munkatársai segítettek.

Végül Fangné Botos Jusztika és a Mozgáskorlátozottak Egyesületének tagjai által sütött 500 darab finom palacsintával, valamint Minda Gábor, Béla Zoltán felajánlásából borral, a színkör tagjai által készített zsíros kenyérrel látták vendégül a közönséget.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS