A KT Bem József Általános Iskola 2018-2019-es tanéve rendhagyó volt. Rengeteg pedagógusképzésen, dolgozaton, kilenc minősítésen és két ellenőrzésen van túl az iskola. Nehéz volt ez az év, de sikeresen helytálltak.

-Hirdetés-

Az iskola sokat fejlődött idén is és jövőre már a neve is megváltozik: a KT elmarad és az új név Kiskőrösi Bem József Általános Iskola lesz szeptembertől.

Az év lezárása június 20-án volt. A tanévzárón sokan vehettek át elismerést, egész éves munkájukért.

Az évzárót az iskola diákjainak műsora kezdte, majd Lasztovicza László, az intézmény igazgatója köszönte meg a diákok és dolgozók munkáját, amivel az első helyen végezhettek a tankerületi versenyek rangsorában. Ezt a munkát ismerte el az iskola fenntartója, a Kiskőrösi Tankerületi Központ, amikor pedagógusi munkájáért elismerő oklevélben részesítette Kvacskáné Kiss Máriát.

Kvacskáné Kiss Mária

Az igazgató úr után Szedmák Tamás, önkormányzati képviselő köszöntötte a diákokat és elmondta, hogy minden Kiskőrösön lakó diák a Kiskőrös Kultúrájáért Egyesülettől egy példányt kap a Kiskőrös története című könyvből.

Minden kiskőrösi diák kap egy Kiskőrös története című könyvet

Utána a sikeres tanulók eredményük elismeréseképpen egy oklevelet és egy könyvet vehettek át. A tanulók névsora itt található.

A műsort az iskola mazsorettesei zárták táncukkal.

Sz.Á.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (50 db kép)
MEGOSZTÁS