A Soltvadkerti Foci-Suli Sportegyesület június 21-én tartotta szokásos éve szezonzáró rendezvényét. Az eseményre meghívást kapott a klub keretén belül focizó összes gyermek és családtagjaik.

-Hirdetés-

Az összejövetel a szülők és a gyermekek közös focijával és vetélkedőjével kezdődött az általános iskola sportpályáján. Ezt követően az egyesület elnöke, Csesznegi Lajos értékelte az elmúlt szezon eredményeit és munkáját. Az eseményt megtisztelte jelenlétével két olyan játékos, akik itt kezdték el labdarúgó pályafutásukat és már magasabb szintre jutottak: Windecker József az NB I-es Paks és Oláh Máté az NB II-es Tiszakécske labdarúgója. Az eseményen Windecker József a saját nevével ellátott paksi mezt ajándékozott emlékül a Foci-Sulinak és elmondta, hogy milyen áldozatokat hozva lehet a legmagasabb osztályba jutni.
A szülők közül Frank apuka paprikás krumplit, Holczimmer Tamás tojásos lecsót készített, Csesznegi Lajos pedig palacsintával vendégelte meg a jelenlévőket. Az összejövetelen elhangzott, hogy az egyesület keretén belül a különböző korosztályokkal négy edző foglalkozik: Bischof Ádám – U6/7, óvodás és lány gárda, Holczimmer Tamás – U8/9, Font Norbert U10/11, Újvári Gábor U12/13-as csapat.

A szülők és a gyermekek előtt került bejelentésre, hogy Holczimmer Tamás és Font Norbert a jövőben már nem dolgozik edzőként az egyesületnél, akik helyére majd megfelelő szakembereket szeretnének keresni.

A nyár folyamán a gyermekeket előbb a Coerver Coaching nyári táborba várják július 1-5-ig, majd a minden évben nagy érdeklődéssel megrendezett Nyári Soltvadkerti Büdös-tó Parti Táborba, ami augusztus 5-9-ig fog tartani.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (37 db kép)
MEGOSZTÁS