A kiskőrösi katolikus gyülekezetnél szolgálatot teljesítő Seffer Attila katolikus esperest 10 évvel ezelőtt szentelték pappá. A kerek évfordulóról megemlékezve volt ünnepi szentmise június 27-én a kiskőrösi katolikus templomban.

-Hirdetés-

Általában egy átlagos hétköznapi szentmisén kevesen jelennek meg a hívek közül, azonban most megtelt a templom a 18 órakor kezdődő alkalomra. Az eseményen jelen voltak Seffer Attila szülei, húga és sógora, valamint barátai is.

Eljött az eseményre Attila atya két paptársa is, akik 10 évvel ezelőtt vele együtt lettek felszentelve. Az egyikük jelenleg Kistelek, a másikuk pedig Kunszentmárton plébánosa.

Az eseményen részt vett több helyi kötődésű és a térség településein szolgálatot teljesítő plébános is. A mise végén megható gondolatokat tolmácsolt Attila atya felé Dulai Panna óvodás kislány, köszönetét fejezte ki a szolgálatért Domonyi László polgármester, megható szavakat mondott Supka Éva és Suhajda János világi elnök.

Örömmel számolt be a közös munkáról Czele József helyi káplán, aki reményét fejezte ki, hogy a továbbiakban is tisztelettel és becsülettel tudják majd szolgálni az egyházat és a híveket. A szentmise után a híveket a plébánia udvarán egy szeretetvendégségre invitálták, ahol jó hangulatban zárult az ünnepi program.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (63 db kép)
MEGOSZTÁS