A Kiskőrösi János Vitéz Látogatóközpontot szinte mindenki ismeri, mely Kiskőrös Város egyik legmodernebb attrakciója, mely tulajdonképpen egy interaktív, játékos kiállítás, mely hazánkban az első ilyen turisztikai látványosság. Az épület, mely a kiállításnak helyet ad, egy teljesen felújított intézmény, ahol a tárlatvezetés sem hagyományos formában, hanem egy táblagép segítségével történik, ezáltal a látogatók is részeseivé válhatnak János Vitéz történetének.

-Hirdetés-

A látogatóközpont egyaránt vidéki és külföldi emberek érdeklődését is felkeltette. Noha nemrég épült, hamarosan megújul az épület, melynek munkálatai már elkezdődtek. Erről “árulkodnak” a látogatóközpontban lévő  új Kinder jégkrémhűtő különleges finomságai is. Az újítás tiszteletére Zenés Grillparty-t szervezett a látogatóközpont június 28-án az intézmény udvarán.

Az eseményt végig jó hangulat jellemezte

Az esemény 18 órakor kezdődött, és igen sok helybéli érdeklődését keltette fel. A finom vacsorát a City ételbár tulajdonosa, Nagy Imre szolgáltatta. A résztvevők sokféle finom menü közül válogathattak, melyek egytől-egyig helyben készült grill finomságokból álltak. A hangulatért Tasi Tamás volt a felelős, aki élőzenével szórakoztatta az embereket.

Tasi Tamás zenész 

Az eseményen természetesen megjelent városunk polgármestere Domonyi László és városunk alpolgármestere Pohankovics András is. Az éjszakába nyúló party remek hangulatban telt, az emberek a vacsora után tánccal és beszélgetéssel töltötték az időt.

Köszönjük a csodás estét, melyhez nagyban hozzájárultak a János Vitéz Látogatóközpont dolgozói, vezetőségének tagjai is.

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS