2019. július 2-án filmforgatásnak adott helyet a kiskőrösi Shredx Fitness Club. Korábban olvashattuk a hirdetést, melyben A maradék nyolc című film forgatásához kerestek helyi statisztákat. Akadtak is bátran jelentkezők, akik közül párat beválogattak a kiskőrösi jelenetekhez.

A statiszták egy része
-Hirdetés-

A stáb nagyon kedves, segítőkész volt és bár pont kifogták az egyik legmelegebb nyári napot, profikhoz méltó módon vették fel a jeleneteket, melyre a VIRA is bebocsátást nyert. (Ezúton is köszönjük a megtiszteltetést!)

A forgatásról Kuti Tamás mesélt, aki a fitness központ tulajdonosa, és ezen a napon a stáb körüli teendőkben is segédkezett.
A filmet forgató cég megkeresett több, jelenleg is népszerű budapesti konditermet és egyúttal vidéki központként minket is. Számukra olyan teremre volt szükség, ami jól néz ki és emellett modern létesítménnyel rendelkezik. Leírták röviden a történetet, amiről forgatni szeretnének és első olvasásra megtetszett a cselekmény, ezért felvettem velük a kapcsolatot a részletek egyeztetése végett. Ezek után lejöttek terepszemlére, és azonnal megtetszett nekik a helyszín. Első dátumnak június 19-et tűztük ki, de akkor az előrejelzés alapján az időjárás nem volt megfelelő, nekik pedig van parkolós jelenetük is (A Vira Magazin jelenlétekor pont ezt vették fel). Így egy második terepszemle után véglegessé tették a mai dátumot a forgatásra. A mai anyag egy fél órás rövidfilmnek készül, majd később egy sorozatot terveznek, felkeresve nagyobb filmforgalmazó cégeket. A maradék nyolc című film két főszereplője: Ripli Zsuzsi (A mis kis falunk) és Csizmadia Gergő (A mi kis falunk, A tanár, Oltári csajok stb.), míg rendezője: Kőműves Mór.”

Kőműves Mór, a film rendezője

DéKá

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (14 db kép)
MEGOSZTÁS