2019. július 6-án a soltvadkerti Kévés Autó-Autócent Kft. Nagycsaládos Napnak adott helyet.

A rendezvény célja volt hogy, a nagycsaládok megismerkedjenek a programban résztvevő modellekkel és ki is próbálhassák azokat. Az idelátogatók így amellett, hogy testközelből, kívül belül megnézhették a 7-8 vagy akár 9 személyes autókat, a kiválasztottakat egy tesztút során ki is próbálhatták.

-Hirdetés-

A gyerekek sem unatkoztak, amíg a felnőttek az autókat nézegették, nekik hot-doggal, limonádéval, arcfestéssel, ugrálóvárral és játékokkal készültek a szervezők az ingyenesen látogatható programon. A vendégcsalogatóknak is hála, már az esemény kezdetekor rengeteg volt az érdeklődő család, próbálgatták az autók hatalmas tereit, ismerkedtek a Skoda és VW széleskörű kínálatával. Az értékesítők szakszerű tanácsokkal látták el az érdeklődőket, személyre szabott ajánlatokat készítettek, mindenki sürgött-forgott a nagy érdeklődésnek köszönhetően.

A nagycsaládosoknak járó kedvezményekről mesélt Lángné Béleczki Csilla, az AUTÓCENT Kft. marketing vezetője. „Miután 2019. július elsejétől jár a nagycsaládosoknak a 2.500.000 Ft-os vissza nem térítendő támogatás a 7 személyes gépjárművekre, ezért szerettük volna minél előbb személyesen is tájékoztatni az érdeklődőket a részletekről.”
Azok a három vagy többgyermekes családok, illetve egyszülős nagycsaládok vehetik igénybe, akik legalább három gyermek után családi pótlékra jogosultak. A támogatást 2019. július 1-től 2022. december 31-ig lehet igényelni az Államkincstárnál, illetve a Kormányablaknál, amelynek még további feltétele a B kategóriás jogosítvány, ami lehet a házas- vagy élettársé is. Fontos információ, hogy megvásárolt autót 3 éven belül nem lehet eladni és elajándékozni sem.

“Márkakereskedéseinkben Skoda és Volkswagen 7, vagy több személyes modellekkel tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni. (ŠKODA KODIAQ, Volkswagen Toruan, Tiguan Allspace, Sharan, Caddy Maxi, Multivan, Caravelle ) A rendezvényünk nem csak az autókról, hanem a gyerekekről is szólt.”

DéKá

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (46 db kép)
MEGOSZTÁS