A kiskőrösi telephelyű, 25 évvel ezelőtt családi vállalkozásként indult cég, mára Magyarország egyik legnagyobb szeszipari üzemévé nőtte ki magát, mely azóta is töretlenül fejlődik. 

-Hirdetés-

Fő tevékenységi köre a hideg úton előállított desztillált szeszesitalok, valamint a prémium kategóriás pálinkák és egyedi keserű likőr gyártása és forgalmazásra. Jelenleg 90 féle terméket gyártanak, különböző kiszerelésekben. 

Előremutató törekvéseit jól tükrözi a 2013-ban nyíló pálinkafőzde, mely az ország egyik legmodernebb, számítógép vezérlésű pálinkaüzemeként, évi több ezer liter kiváló minőségű pálinka előállítására alkalmas. 

Mátyás Keserű, mint nemzeti termék 

A hungarikumok bővülő világában szükségét éreztük egy, a magyar tradíciókat hordozó különleges minőség megalkotásának. Cégünk figyelemmel kíséri a piaci változásokat, ezért igyekeztünk termékkínálatunkat a vásárlók igényeihez igazítani. Többek között ennek is köszönhető, hogy hosszú tervezés után 2018 decemberében megújult receptúrával, új “köntösben” került a boltok polcaira Mátyás Keserű likőrünk

A megújult Mátyás Keserű Likőr olyan prémium termék, mely kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. A minőségi alapanyagokat magyar termelők szolgáltatják. 

A Kunság-Szesz Zrt. a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelve, magas színvonalú technológiával, titkos recept alapján állítja elő azt az értékes alkoholos esszenciát, mely többféle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz. Újraélednek benne a Mátyás kori reneszánsz fűszerek- a zsálya, az árnika vagy például az ürömfű. 

Magyar termék, amely egyediségével, különlegességével, természetességével a Hungarikum cím mellett az ital ínyencek és a nagyközönség tetszését is elnyerheti.

Édeskés, száraz jellegű likőr, melyet főleg aperitifként ajánlott fogyasztani étvágygerjesztő hatása miatt. Határozott gyógynövényes illat és íz, mégis lágy, édeskés jelleg kíséri. Így nyújt tökéletes harmóniát. 

Hazai és nemzetközi elismerések

2018-ban a Destillata Nemzetiközi versenyen elnyert aranyérem mellett, a kategória győztes – Év Keserű Likőre címet is elnyerte.

A 2019. évi Gyulai Pálinka Fesztivál keretein belül megrendezésre kerülő Brilliante versenyen szintén arany minősítést ért el. 

Az elmúlt 25 év során kialakított kereskedelmi hálózatukat közel száz nagykereskedő partner és több ezer kiskereskedés alkotja. Saját fuvarozó eszközeikkel az ország egész területén továbbra is rugalmasan végzik a kiszállítást. Termékeik a nagyobb áruházláncokban, italdiszkontokban, dohányboltokban, de még a kisebb élelmiszerboltokban is megtalálhatóak, emellett saját webáruházzal is rendelkeznek. 

Emellett találkozhattok velük különböző fesztiválokon is, legközelebb a július 12-13-án megrendezésre kerülő KiskőrösFeszten, ahol mint a fesztivál főtámogatói, önálló színpaddal és standdal vesznek majd részt a rendezvényen.

Bővebb információkért látogassatok el weboldalukra

Kutyifa Icu 

MEGOSZTÁS