Júliusi fesztiválöröm. Jöhet?

Sörömünkre szolgál bejelenteni, hogy 2019. július 26-28. között idén is rendeznek Sörfesztivált Soltvadkerten a Vadkerti-tó strandján, ahol lehetőségetek lesz különböző ízletes -csapolt, illetve üveges söröket is- megkóstolni a vízparton felállított faházakban. 

-Hirdetés-

 

A fesztivál házigazdája Dj Major lesz, míg a színpadon olyan együttesek lépnek majd fel, mint az Anna & the Barbies, a HOLLÓ Együttes, Voksán Virág, a Rumba Gitana, vagy a Welcome Band.

A Sörfesztivál ideje alatt a következő kiállítókkal találkozhattok majd: Szekres Pálinka, Kárpi Sör, Foltos Farkas Utazó Cirkusz, Küküllő Söröző, Sendula Pálinka, Kupi Bár Strand Kézilabda. 

Jegyárak:

Péntek: 18:00-02:00 2000 Ft 
Szombat: 09:00-04:00  2000 Ft
Vasárnap: 09:00-18:00 800 Ft

Vadkert Kártyával  50%-os kedvezmény vehető igénybe.

Ismét igényelhető, mostantól a soltvadkerti Komszolg Kft. irodájában a Vadkert Kártya, mely kedvezményes belépési lehetőséget biztosít a helyieknek tó partjára. Az üdülő tulajdonosok kérésének helyt adott az önkormányzat, így őket és a velük egy háztartásban élőket is megilleti a kedvezményolvasható a www.vadkerti-to.hu weboldalon.

Ne feledjétek, 2019. július 26-28. között koncertekkel, kézműves sörökkel, Sun Beach Party-val, és számos gyermekprogrammal várnak titeket Soltvadkerten.  

A rendezvényhez csatlakozik egy Footgolf bemutató is, melynek szervezője Horváth András (BS Plasztik Kft.). A rendezvény ideje alatt az érdeklődőknek lehetőségük lesz többek között ezt is kipróbálni és játszani egy jót.

Részletes programok és további információk a Sörfesztivál 2019 Facebook eseményben.

Kutyifa Icu 
Fotó(k): Filus Tibor és -K.Gy.-, melyek a 2018-as Sörfesztivál alkalmával készültek

MEGOSZTÁS