A hasonló életkorú, gondolkodású, mentalitású emberek keresik egymás társaságát, szívesen töltik együtt szabadidejüket, beszélgetnek, nótázgatnak, táncolnak, mulatnak.

 

-Hirdetés-

A kaskantyúi „Életet az éveknek” Nyugdíjas Klub vezetése és tagjai is így gondolták ezt, amikor 5 évvel ezelőtt megálmodták, hogy Kaskantyú minden év augusztusának elején szeretettel fogadja az ide érkező nyugdíjasokat egy találkozóra. Idén ez az alkalom 2019. augusztus 3-ára esett. 15 órától várták a kedves vendégeket, akik Kiskőrösről, Bócsáról, Soltvadkertről, Orgoványról, Tabdiról, Akasztóról, Soltszentimréről érkeztek.

B-J: Zsigó József, Sinkó Pálné, Torgyik Józsefné, Zsigóné Kati a „Tojásdíszítés Királynője”, Hermanné Németh Andrea, Kelemen Istvánné, Kelemen István

Az ünnepi műsor előtt Torgyik Józsefné, a klub vezetője köszöntötte a jelenlévőket, majd Újházi Zsolt József polgármester tartott beszédet. Hermanné Németh Andrea örömmel konferálta fel az értékes műsorszámokat: Turú Gyula daléneklését, a kiskőrösiek jelenetét és énekét, a bócsaiak versét és énekkarát, a soltvadkertiek népdalait, az orgoványiak palotás táncát s a zárószámot, a nyugdíjas indulót, melyet Berei Andrásné írt és a kaskantyúi csoport adott elő.

18:30-kor kezdődött a vacsora, amely csontleves, marhapörkölt tésztával, szilvás és tejfölös lepény volt. Ezután az ünneplők beszélgettek, sőt megismerkedhettek Zsigóné Katival a „Tojásdíszítés Királynője”-vel is. A tombolahúzás és a közös tánc színesebbé tette az eseményt.

Bőven akadt beszédtéma ötödik alkalommal is

Értékes, szép napot zártak este 22 órakor.

A szervezők nevében Krahulecz Jánosné  „Jövőre ugyanitt” reményében mond hálás köszönetet mindenkinek a szereplésért, a segítségért, a felajánlásokért, a főzésért, a zenéért.

Köszönjük a fotókat: Kuruczné Zsuzsi néninek
Kutyifa Icu 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (54 db kép)
MEGOSZTÁS