Nagy változások voltak a nyár folyamán a megyei III. osztályban szereplő Vadkert FC csapatánál a működés terén. Az egyesület az új szezonban már a megyei I. osztályú Soltvadkerti TE második csapataként szerepel a pontvadászatban.

-Hirdetés-

A gárda a bajnokság első fordulójában a szomszédvár Bócsa csapatát látta vendégül augusztus 24-én. A vendégekről is elmondható, hogy valamelyest hazai pályán játszottak, mivel a bócsai pálya még nem készült el és a hazai mérkőzéseiket Soltvadkerten játsszák.
Vadkert FC STE II-Bócsai BL SE 7-3 (7-0)

A Vadkert FC csapata

Vadkert FC STE II: Vágó – Szekér (Schiszler), Marton (Tasnádi), Gaál (Gyuricza), Putnyik, Kővári, Balogh (Fazekas), Bereczki, Windecker, Szamosi, Eiler.

A Bócsai BL SE csapata

Bócsai BL SE: Andrásy – Máté, Kalló, Tápai, Tóth M. (Lendvai), Császár (Vincze), Lajos, Varga, Schiszler (Molnár), Péter-Szabó, Somogyi.

A soltvadkerti csapat nagyszerű első félidőt produkált és lehengerlő játékot nyújtott.

A hazaiak helyenként szemre is tetszetős játékkal szereztek 7 gólt, aminek köszönhetően már az első félidőben eldőlt a találkozó sorsa. Ebben a játékrészben különösen Kővári Csaba Dávid volt elemében, aki négy gólt lőtt. Rajta kívül Balogh Attila talált a kapuba két alkalommal és Eiler László volt eredményes. A szünet után alábbhagyott a soltvadkertiek lendülete és a lelkesen focizó bócsaiak Varga Tibor, Lajos Krisztián, valamint Vincze Márton Milán góljaival felzárkóztak és valamivel „szebbé” tették a mérkőzés eredményét.

A soltvadkerti csapat az első félidőben nyújtott kiváló teljesítményének köszönhetően ilyen arányban is megérdemelten nyert és a helyzetek alapján akár nagyobb különbségű sikert is elérhetett volna.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (20 db kép)
MEGOSZTÁS