Minden évben hagyomány, hogy az új tanév kezdete előtt a KEVI pedagógusai egy barátságos csendesnappal nyitják az iskolai munkát, még a tanévnyitó istentisztelet előtt. Idén az evangélikus imaházban került sor erre az eseményre augusztus 26-án.

A KEVI intézmények pedagógusai
-Hirdetés-

Az eseményt a KEVI igazgatósága, valamint a két iskolalelkész, Pethő-Szűcs Mária és Farkas Sándor rendezte meg. A csendesnapot Szentgyörgyiné Szlovák Mária igazgatónő nyitotta meg beszédével, majd a program előtt köszönetet mondott azoknak a kollégáknak, akik jubileumi ledolgozott évet tudhatnak maguk mögött, illetve sok sikert kívánt nekik a további évekre ezen a csodálatos pályán.

A csendesnap témája

A nap Pethő-Szűcs Mária beszédével, majd egyházi énekek éneklésével és zenés nyitóáhítattal folytatódott, ezután átadták a terepet Seidel Alexnek, aki a Seidel Educational Services oktatási szakértője. Alex nem először látogatott el a KEVI intézményeibe, hogy különleges Az Életed Fája© című saját koncepcióját bemutassa. Az előadás keretében szó esett a szakma mély rejtelmeiről, a pedagógusok fontossági sorrendjéről és személyiségük fejlesztési lehetőségeiről.

Seidel Alex

Mókás játékokon keresztül is tanultak újabb információkat a pedagógusok, majd csoportmunkákban folytatódott a program. A csendesnap kora délután ért véget, s hasznos tapasztalatokkal folytathatják a KEVI dolgozói a még pár napos nyári szünidőt.

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (29 db kép)
MEGOSZTÁS