A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság második fordulójában hazai pályán fogadta a Kiskőrösi LC II. csapata a Kecel FC II. együttesét. Az augusztus 31-én lejátszott találkozó 15 órakor kezdődött és a csapatoknak nemcsak egymással, hanem a nagy hőséggel is meg kellett küzdeniük.

-Hirdetés-

 

Kiskőrösi LC II-Kecel FC II. 1-1 (1-0)

Kiskőrösi LC II: Mlinkó – Somlyai, Sárközi, Füleki, Pecznyik (Makó), Kriskó, Molnár, Gyurián (Szlovák), Rumán, Gombár (Mokrickij), Lesták.
Edző: Rácz János.

Kecel FC II: Tóth T. (Gerstner) – Prucser Zs., Herczeg (Doszpod), Tamaskó (Filus), Kovács N., Ficsor, Balogh Z. (Prucser J.), Gébl, Sipos, Orcsik, Sendula P.
Edző: Doszpod Ferenc.

A találkozót a kiskőrösiek kezdték jobban és egy szép támadás végén a 6. percben Füleki Antal helyezte közelről a kapuba a labdát (1-0). Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, mely során mindkét oldalon adódtak helyzetek. A szünet után a keceliek gyors támadásai jelentettek nagy veszélyt a kiskőrösiek kapujára. A hazai védők nehezen tudták tartani a gyorsléptű vendég csatárokat. Az 55. percben kezezés miatt büntetőhöz jutottak a keceliek, amit Doszpod Ferenc értékesített (1-1). A mérkőzésen mindkét csapat nagyot küzdött egymással és a hőséggel, mely 1-1-es döntetlent hozott a szomszédvári rangadón.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS