A megyei I. osztályban szereplő Soltvadkerti TE labdarúgó csapata a bajnokság negyedik fordulójában hazai környezetben lépett pályára. Az együttes szerette volna megszerezni a pontvadászatban az idei első győzelmét.

-Hirdetés-

A soltvadkertiek a fordulatokban gazdag mérkőzésen 3-3-as (1-1) döntetlent játszottak: Frittmann – Rózsa, Dobosi, Tóth Á., Frei (nagy Sz.), Radics (Soproni), Pekker, Márki, Molnár, Szabó Sz., Szalai. Edző: Holczimmer Tamás.

A mérkőzés első részében a soltvadkertiek voltak mezőnyfölényben a saját térfelére visszahúzódó hartaiak ellen. A vendégek az első kapura lövésükből gólt szereztek a 19. percben (0-1). A hazaiak támadásai a 34. percben eredményeztek gólt, amikor egy szép támadás végén a soltvadkertiek „lenullázták” a hartai védelmet és Szabó Szabolcsnak már csak be kellett lőnie a ziccert (1-1).

A szünet után is a soltvadkertiek voltak fölényben és a 60. percben Tóth Árpád révén már a vezetést is megszerezték (2-1). Nagy védelmi hibából fejeltek gólt a vendégek a 62. percben (2-2). Úgy tűnt, hogy a Molnár Edvárd révén szerzett újabb soltvadkerti gól (3-2) elég lesz a győzelemhez, mivel a 90. percben egy dulakodás után a hartai Lajos Lóránd megkapta második sárga lapját, és a kiállítás sorsára jutott. Az utolsó percben azonban elaludt a teljes hazai védelem és a tétovázó soltvadkerti játékosok között szereztek újabb gólt a hartaiak, döntetlenre mentve a mérkőzést.

A soltvadkertiek egy olyan találkozón játszottak döntetlent, amelyet már megnyertek és a helyzetek alapján több góllal is győzhettek volna.

A kék szerelésben játszó Lajos Lóránd (18-as számban) a 90. percben a kiállítás sorsára jutott.

Holczimmer Tamás – Soltvadkerti TE edzője:
-A játék képe alapján irreálisnak tartom ezt az eredményt. A szerencse és a labdarúgás annyira büntet bennünket, hogy nehéz a történéseket feldolgozni. Hatalmas egyéni hibákat követtünk el már nem az első mérkőzésen, ami miatt már vagy 10 pontot ott hagytunk a pályán az ellenfeleinknek. A mérkőzésen 0-1-nél és 2-2-nél sem fordult meg a fejemben, hogy ma veszíthetünk. A hartaiaktól fél évvel ezelőtt is a 93. percben kaptunk egy potyagólt, amivel akkor 2-2 lett, most pedig hasonló körülmények között játszottunk 3-3-at. Két hete itthon szintén a 93. percben kaptunk egy elkerülhető gólt, amivel 2-2 lett. Nagyon remélem ezek az elvesztett pontok majd visszajönnek a rangadókon. Most Jánoshalmára megyünk, ahol nem könnyű mérkőzést nyerni, de küzdünk, hajtunk és megpróbálunk minden megtenni a siker érdekében.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (45 db kép)
MEGOSZTÁS