A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság harmadik fordulójában hazai pályán fogadta a Soltvadkerti TE második csapata a Tázlári FC együttesét. A szeptember 7-én lejátszott mérkőzésen sok gólhelyzet alakult ki a kapuk előtt és a soltvadkertiek magabiztos győzelmet arattak.

Vadkert FC-Tázlári FC 4-0 (2-0)
-Hirdetés-

Vadkert FC: Vágó – Szekér, Gaál (Schiszler), Frank (Csernik), Varga B. (Somogyi), Kővári, Balogh (Burszki), Windecker, Putnyik, Szamosi (Tóth I.), Eiler (Gyuricza Zs.).

Tázlári FC: Pap – Dúl, Müller A., Kószó, László (Kiss T.), Csigi, Müller N., Lehoczki, Forgó, Horváth I., Braun.

A mérkőzés első felében kiegyenlített játék folyt, amely során mindkét kapu előtt voltak helyzetek. A hazaiak a 25. percben szerezték meg a vezetést Kővári Csaba révén (1-0). A 31. percben Windecker Tamás növelte a soltvadkertiek előnyét (2-0). A szünet után többet támadott a tázlári gárda és veszélyes támadásokat vezettek. A hazaiak sorra hagyták ki a helyzeteiket, de a 69. percben Kővári Csaba a hálóba talált (3-0) és eldöntötte a mérkőzést. A 4-0-ás végeredményt a 83. percben Kővári Csaba újabb találata állította be. A második félidőben voltak meleg pillanatai a hazaiaknak, de összességében megérdemelten nyertek.

Schmidt Zsolt – Vadkert FC STE II.:
-A végére jól jöttünk ki a mérkőzésből, mert nyertünk 4 góllal, de a helyzetek alapján nagyobb különbség is lehetett volna a két csapat között. Nem tudtuk a helyzeteinket belőni és így csak a találkozó utolsó harmadában tudtuk eldönteni a mérkőzést. Volt azért izgalomra okunk és én csak a harmadik találatunk után nyugodtam meg. Meg kell említenem, hogy a vendégek 0-0-nál ziccert hibáztak és 2-0-nál is voltak helyzeteik. Összességében azonban úgy érzem, hogy megérdemeltük a győzelmet. Szeretnénk a dobogón végezni, amelyhez megfelelő játékosállománnyal rendelkezünk. A nyár óta Marton István irányítja a csapatot edzőként és az együttesből többen visszajátszanak, illetve készülnek a megyei I. osztályú gárdával. Az edzéslátogatottság is jónak mondható, így az erőnléttel nincs gondunk, ami ebben az osztályban nagy előnyt jelenthet a számunkra.

Csigi János – Tázlári FC:
-Sokkal jobb volt a mai napon tőlünk a soltvadkerti csapat és megérdemelten győztek. Egységesebb, jobb csapat nálunk a vadkerti és ez most a pályán is megmutatkozott. Próbáltuk megnehezíteni a hazaiak dolgát, de ilyen arányban is megérdemelten nyertek. Sokat hibáztunk a védekezésben, de ellenfelünket tőlünk gyorsabb, technikásabb játékosok alkotják. Számunkra az erősebb ellenfelekkel szemben a tisztes helytállás a célunk és a bajnokság gyengébb játékerőt képviselő gárdáival szemben kell pontokat gyűjtenünk.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS