Filus Tibor, Kiskőrös 8. számú választókörzetének képviselő-jelöltje

Filus Tibor a 2019. évi önkormányzati választásokon pártoktól független egyéni jelöltként indul a kiskőrösi 8. számú választókörzetben az Ültess Fát Mozgalom Egyesület és a Kiskőrösi Gazdakör Egyesület támogatásával.

A kiskőrösi piac

A választókörzet központi része a piacra tehető, melyet nyugatra a Budai Nagy Antal, északi irányba a József Attila és a Bajcsy Zs., keletre a vasútállomás, délre pedig a Béke és a Segesvári utcák határolnak. Ez a város egyik legnagyobb választókörzete a területét és a lakosságszámát is tekintve.

-Hirdetés-

Elképzeléseiről elmonta, hogy a lakosokkal közvetlen kapcsolatot szeretne kialakítani és ápolni. Tősgyökeres, lokálpatrióta kiskőrösiként a munkában és a mindennapjaiban is mindenkor a város és a lakosság érdekét tartja szem előtt, és a továbbiakban is ezen értékek mentén szeretné a település érdekeit, fejlődését szolgálni. Pártfüggetlen személyként kizárólag Kiskőrös és az itt élők érdeke a fontos és a döntések meghozatalakor, a javaslatok, tervek megfogalmazása esetében is ennek figyelembevételével szeretné mindenki érdekét képviselni. Fontosnak tartja megemlíteni, hogy a 8. számú választókörzetben él, annak a centrumában, a Segesvári utcában, ahol  személyesen, telefonon vagy több internetes csatornán is bármikor elérhető.

„A Tisztelt Választópolgárokat arra kérném, hogy az önkormányzati választások alkalmával az elvégzett munkára, a hosszútávú jövőre és a helyi értékekre szavazzanak”-tette hozzá. 

A fentiek videó formában az interneten is megtekinthetők – a youtube csatornán elég beírni a keresőbe, hogy Filus Tibor, a facebook oldalon pedig az Alföldi Tükör oldalt kell keresni.

K.I.

MEGOSZTÁS