Az NB II-es férfi kézilabda bajnokság új szezonjában a Kiskőrösi KSK csapata szeptember 14-én játszotta le első mérkőzését. Az együttes jó rajtot vett és 14 gólos győzelmet aratott.

-Hirdetés-

A kiskőrösiek a Pécsi VSE gárdáját fogadták, akik ellen 35-21-re (14-13) nyertek: Petróczi-Kis (k), Kű (k), Hunyadi 1, Thiesz 4, Rohoska 3, Szentgyörgyi 8, Kulcsár F., Wágner, Harangozó 6, Barna 3, Dózsa 2, Turi 4, Bezsenyi 2, Polereczki 2, Gucsi, Nagy B.
Edző: Horváth András.

A nyár folyamán a kiskőrösiek játékoskeretében több változás is történt. Az együttestől e megyei I. osztályban szereplő Soltvadkerti TE-hez igazolt Csernák Gábor (kapus), Szabó Máté, Szentgyörgyi Sándor, Bogáromi Ádám (kettősigazolással) és László Roland. Új játékosként érkezett a gárdához Petróczi-Kis András kapus, Turi Attila és Nagy Bence. Az együttes új csapatkapitánnyal vágott neki a mérkőzésnek Wágner Antal személyében.

Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok a gólgyártásban és 1-2 találatnál nem alakult ki nagyobb különbség. A szünet után a kiskőrösiek fokozatosan felőrölték ellenfelüket és többgólos előnyre tettek szert. A hazai gárda hatékonyan védekezett a felállt fal ellen, valamint lerohanásból is eredményesek voltak a kiskőrösiek. A találkozó hajrájára már eldőlt a mérkőzésen és a végére szemre is tetszetős támadások végén szerzett találatokkal nyert magabiztosan a hazai gárda.

A mérkőzés után a legjobb hazai játékosnak járó üveg bort Petróczi-Kis András vehette át Harangozó Péter csapatvezetőtől.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (37 db kép)
MEGOSZTÁS