A megyei I. osztályban szereplő Soltvadkerti TE női kézilabda csapata az új bajnoki szezont hazai környezetben kezdte. A lányok a bajnokság első fordulójában szeptember 22-én a Nemesnádudvar gárdáját fogadták.

-Hirdetés-

A soltvadkerti csapat sajnos nem kezdte jól szezont, miután a lányok 31-29 (17-11) arányú vereséget szenvedtek: Vancsik – Hachbold, Szentpéteri 1, Trsztyinszki, Drenkovics 1, Tasnádi 1, Kiss E. 10. Csere: Korsós Á. 6, Nagy T. 4, Markó 3, Petrezselyem 3.

A mérkőzés elején 1-2 gólos különbség volt a csapatok között. Az első félidő végére feljavult a hazaiak védekezése és több gólt is szereztek lerohanásból, így 6 gólos előnnyel vonulhattak az öltözőbe a soltvadkertiek. A szünet után is jól kezdtek a hazaiak és 19-13-ra vezettek. Ezt követően azonban bekövetkezett egy teljes rövidzárlat és olyan 15 perc volt, amely során a soltvadkertiek 2, a vendégek pedig 10 gólt dobtak (21-23). A mérkőzés hajrájában már 23-26 volt az állás. A második félidőben sok hibával játszó soltvadkertiek a végjátékban elfáradva szenvedtek vereséget nagy küzdelemben.

Mihók Péter – Soltvadkerti TE edzője:
-Úgy gondolom, hogy a csapat az első félidőben tökéletesen végrehajtotta azt a taktikát, amellyel győzni szerettünk volna. A második félidőben elfogyott a csapat ereje és ötlettelenné vált a játékunk. Emiatt hoztunk sokszor hibás döntéseket, melyekből építkezni tudott az ellenfelünk és gólokat dobtak. A védekezésünk is szétesett a végére, de azt meg kell említenem, hogy egy nagyon sokat futó, gyors kézilabdát játszó ellenféltől kaptunk ki.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS