Magyar kezdeményezésből mára 33 ország közel 3 millió diákja vesz részt minden év szeptember utolsó péntekén az Európai Diáksport Napján. A programban a KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolája is évek óta részt vesz.

-Hirdetés-

Ezen a napon 120 perc mozgást valósítanak meg a beregisztrált intézményekben. Tudtuk meg Dózsa Tamástól a rendezvény koordinátorától.

A leggyorsabb felső tagozatos diákok

A reggelt bemelegítést követően az évnek megfelelő méter futással kezdték, tehát 2019m-t mértek ki a pedagógusok. Utána a golf sportággal ismerkedhettek meg a gyerekek. Sárközi Richárd PGA golfoktató népszerűsítette a sportot, és mutatta be a diákoknak.

Az iskola minden gyermekének járt az elismerés

Vezetésével  2015 óta  az utánpótlás programban, ami minden évben megrendezésre kerül általános iskolai testnevelés órák keretein belül, a  részt vevő iskolák együttműködésével,  eddig közel 1900 gyermek ismerkedett meg a golf sporttal.

Sárközi Richárd

A program bővítése és népszerűsítése évről- évre tovább folytatódik, ennek eredményei kézzelfoghatóak, hiszen több országos Junior Tour győztes, illetve Magyar Válogatott került már ki a Sárközi Golf Utánpótlás Iskolaprogramból.

Nagy sikere volt a bemutatónak

Szívügyének tekinti a tehetségek felkutatását és a Magyar Golfszövetség támogatásával az iskola megkapta használatra a bemutatás során használt nagy értékű eszközöket. Ezáltal remélhetőleg a jövőben Kiskőrösön egy újabb nagyszerű sportolásra nyílik lehetőség.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (50 db kép)
MEGOSZTÁS