A „Megóvlak”Állatbarát Alapítvány szeptember 29-én családi napot szervezett Kiskőrösön az Állatok világnapja alkalmából. Minden évben ezzel a rendezvénnyel köszönik meg mindazoknak, akik valamilyen formában támogatják az alapítványt. Az Állatok világnapja azt üzeni, hogy éljünk harmóniában a minket körülvevő élőlényekkel és a természettel.

-Hirdetés-

Amikor egy család eltölt egy délutánt, egy ilyen kikapcsolódást nyújtó, nemes érdekekhez fűződő összejövetelen, akkor bízunk benne, hogy jó esetben a szülő beszél gyermekének az állatvédelemről. Az ilyen beszélgetést esetleg több követné, akkor a felnövekvő generáció létrehozna egy felelős állattartó társadalmat” – fogalmazta meg gondolatát Gubik Ibolya, az alapítvány elnöke.

Szervezői megbeszélés

A rendezvényen színes programokkal várták a gyerekeket. A rajzverseny, homokkép készítés, kreatív foglalkozás, csillámtetoválás elmaradhatatlan része az eseménynek ugyanúgy, mint a légvárvilág és a lovaskocsizás Szöllősiné Baranyai Katával.

Ibolya meg is jegyezte: „Kata támogatása példaértékű. Egy angyal, aki lovon közlekedik. De a Hercegi finomságok is a bevételük teljes összegét felajánlották az alapítványnak, és még sorolhatnánk támogatóink nevét, akiknek ezúton is hálával tartozunk!”

A programokat színesítette Bíró Gábor Zumbája, Ba Noémi verse, a Hupikék Holiday zenés műsora. Az Országos Mentőszolgálat Kiskőrösi Mentőállomása egészségállapot felmérést biztosított. A szervezők családi vetélkedővel és kincskereséssel is készültek.

Az alapítvány munkásságát egyre többen ismerik a városban, ennek ellenére csak kis lépésekben tudnak fejődni. Szerénységük, kitartásuk és alázatuk építő jellegű.

Amennyiben úgy gondolja, hogy szeretné bármiben segíteni munkájukat keresse az alapítványt. Minden felajánlás egy újabb lehetőség számukra, Megóvlak Állatbarát Alapítvány számlaszám 10102543-56088600-01000004

Elérhetőségük: gibolya07@gmail.com Hívás: 06 (70) 341 7366

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (24 db kép)
MEGOSZTÁS