A megyei I. osztályú női kézilabda bajnokságban szereplő Kiskőrösi NKSZSE csapata egy idegenbeli vereséggel kezdte a szezont. A lányok szeptember 28-án hazai környezetben léptek pályára azzal a reménnyel és céllal, hogy megszerezzék első győzelmüket az új bajnokságban.

A gárda a bajnokság első fordulójában a kunszentmiklósi Miklós KC otthonában kapott ki 26-19-re (13-10). Ezt követően a csapat a Tiszakécske együttesét látta vendégül, akik ellen 28-22 (18-12) arányban nyertek: Hell (k), Rostás (k), Lukács, Krizsán, Kornóczi, Borbényi-3, Polereczki-3, Schiszler-6, Varga, Zsubori-2, Kolonusz-2, Holczimmer-3, László-1, Kun-Szabó-8.

-Hirdetés-

A mérkőzésen szinte végig a kiskőrösiek vezettek több góllal. Mindkét csapat sok hibával játszott, de a hazaiak védekezése stabil volt és a végjátékban kisebb hibaszázalékkal váltották gólra a helyzeteiket. Összességében megérdemelt, magabiztos kiskőrösi győzelem született.

Szabó Tamás – Kiskőrösi NKSZSE edzője:

-Hullámzó teljesítményt nyújtott a mai napon a csapat. Az első fordulóban elszenvedett vereségünk után nagyon komolyan készültek a találkozóra a lányok. Végre a keret minden játékosa a rendelkezésemre tudott állni, így volt merítési lehetőségem a mérkőzés folyamán. El kell mondanom, hogy a nyáron jelentősen átalakult a keretünk. A csapattól távozott az aktív játékot befejező Márki Éva, Ocskó Mariann és Albert Amina. Torgyik Rita az NB II-es Ceglédben folytatja pályafutását, Czérna Bianka pedig még sérült. Új játékosként érkezett Kun-Szabó Viktória és Szabó Bettina az NB I-es budapesti Szent István gárdájától, akik kettős igazolással vannak a segítségünkre.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS