Az Izsáki Sárfehér SE labdarugó csapatának 2019/2020-as őszi idény kezdéséről szóló beszámolóinkat folytatva, ezúttal a két utánpótlás csapat, az U16 és az U14 helyzetéről számolunk be.

-Hirdetés-

A Bács-Kiskun Megyei U-16 ÉSZAK csoportjában szereplő U16-os csapat, az előző bajnokságot a negyedik helyen zárta. A nyár folyamán a korosztályváltás miatt cserélődtek a játékosok. Az izsáki játékosokon kívül bugaci, páhi és szabadszállási fiúk is itt játszanak.

Bár az akarással nincs probléma, a csapat játékán meglátszik az összeszokottság hiánya. A heti egy közös edzés kevés egy szervezett játék begyakorlásához. A 2019. szeptember 22-i, FÉLEGYHÁZI TSI elleni hazai mérkőzésen is szinte csak egymás hibáiból alakult ki helyzet. Ennek ellenére a csapat küzdőképességét mutatja, hogy 2-1-re végül is megnyerték a mérkőzést. Összességében az eddig lejátszott négy mérkőzésből három győzelem azt mutatja, hogy ez a gárda is a dobogó közelébe is elérhet…

A Bács-Kiskun Megyei U-14 ÉSZAK csoportjában szereplő U14-es csapat az előző bajnokságban, a KÖZÉP csoportban játszva lett negyedik. Itt is hasonló változások történtek, mint a másik korcsoportban. A 2019. szeptember 27-i kecskeméti MERCEDES-KLC “A” elleni mérkőzésen a kezdeti kapkodás után fokozatosan magukra találva 5-2-re megnyerték a mérkőzést. A mutatott játék és az eddigi két győzelem és egy vereség után őket is a dobogó közelébe lehet várni…

A Megye-II-ben játszó felnőtt, és az utánpótlás korosztály labdarugó csapatai összességében megfelelő feltételek mellett, élményszerű mérkőzéseket játszva, erősíthetik Izsák sportéletét.

-Faragó Gábor-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS